UTA Arad

Strătilă și-a pierdut din optimism, dar nu și speranța: „Cred că totul s-a terminat, dar am înțeles că cei de la ASA au probleme…”





Fără doar și poate, cel mai activ fotbalist al UTA-ei la Vloluntari a fost Sorin Strătilă. Rămas pe gazon 90 de minute, mijlocașul de bandă a inițiat ambele faze de gol ale echipei sale: „Eu zic că mi-am făcut treaba. Am dat două centrări de gol, dar s-a ratat. I-am pasat lui Dumitru Copil, asta e”, a explicat SS-ul.

Mijlocașul de bandă crede că diferența s-a făcut și la atitudine.Azi am jucat fără dăruire. Păcat! Ne-am speriat, nu știu ce s-a întâmplat. Avem jucători tineri, ce poți să le ceri? M-a deranjat lipsa de atitudine din prima repriză. Zici că a jucat o echipă de județ cu Real Madrid. E vorba de atitudine și dăruire. Dacă după meciul de la Călărași spunea că sigur ne vom califica, acum, din păcate, cred că totul s-a terminat”.

Totuși, la Dolce TV și preluat de gps.ro, Strătilă nu și-a pierdut speranța într-o ecoluție a echipei sale în sezonul următor de Liga 1. „Să vedem ce va fi, am înțeles că au probleme cei de la Târgu Mureș, poate vom promova așa. Nu știu, vom vedea”, a mai declarat Strătilă la Dolce.

FOTO: Marius Anghel

13 comentarii

  1. De unde se tot aude chestia asta cu Tg Mures-ul? E o fabulatie – nimeni nu a dat de inteles ca se poate intampla asta.

    Drepturile TV sunt un castig mult prea mare pentru a se renunta asa usor la Liga 1.

    0
    0
    1. o prostie asta cu ASA, o momeala falsa aruncata pe piata! Sorine, te stiu baiat destept, termina cu astea! Ce a fost cu declaratia aia de doi lei dupa meci? Asa incurajezi tu echipa? Ai dat cu bata in balta!!! Cu Voluntati NU DAM NICIODATA INAPOI si castigam la scor, ducem cel putin meciul in prelungiri!

      0
      0
  2. Taci ma Sorine, ca eu iar presimt prelungiri..asa ca pregateste-te.Nu mai fiti asa timorati, credeti in voi, noi suntem alaturi!!Ei mi se pareau mai praf fizic. Hai sa facem spectacol! duminica sarbatorim, indiferent 🙂 NU DAM NICIODATA INAPOI!

    0
    0
  3. Sorine,hai ca nici satul voluntari nu este echipa de speriat.Este o echipa de batut, doar trebuie sa jucati pe cartea atacului tot meciul si sa va aparati bine dar nu cu Covaci pe partea dreapta. A-ti vazut si voi ca voluntariul a picat fizic a2a repriza si acesta este un mare avantaj pt. voi mai ales ca meciul se va juca la ora 13 ceea ce v-or avea mari probleme. Luatii tare de la inceput cu curaj si ambitie si poate ve-ti reusi. Insuflale curaj maxim copiilor si sa nu mai joace timorati .

    0
    0
  4. Sorin sunteti de laudat pt tot ce ati facut, pt noi ați terminat cu liga 2, i-ati batut pe toti. Acum frf-ul a scos liga 1 la rand, suntem in tema cu aceasta anomalie. Duminica jucati fotbal de placere, din partea noastra n-aveti nici-o presiune. Sa vedem ce-o iesi. Pe voi nu v-a batut voluntari ci oboseala, accidentarile si eliminarile made frf.

    0
    0
  5. Pe ei Sorine Sa stie ce inseamna Gherila luptatorilor Aradeni Sa le intre odata in cap celor din FRF ce inseamna UTA Realist sansele sunt mici M–ar face fericit o victorie chiar daca poate nu ne calificam Sa stie Bucurestiul ca pe UTA nu o calca nimeni de doua ori in picioare

    0
    0
  6. acum e tarziu, insa trebuia in iarna, cand s-a vazut ca sunt sanse pentru play off, sa fie adusi 2-3 jucatori cu experienta lui Stratila, in mod bizar nu s-au facut transferuri, cu 1 floare nu se face primavara…, cu juniori joci cand nu ai obiectiv…, chiar si asa , Voluntari nu mi s-a parut de speriat, mult mai rapizi si mai artagosi au fost cei de la Dunarea (au avut 3 bare, Voluntari 1), uitati-va la statistica meciului si parcursul lor in campionat, au destule infringeri, nu degeaba au ajuns la baraj, asa ca duminica, char daca e greu se poate remonta acest 3-0…Hai UTA ! Botis si Stratila trebuie sa mobilizeze echipa, eu cred ca se poate….vom fi la stadion,cei de la Voluntari nu cred ca vor face fata presiunii publicului, terenul le va face mari probleme, caldura, totul… deci inca o data HAI UTA !!!

    0
    0
  7. La tg mures e bai mare degeaba sunt drepturi tv cand echipa functioneaza ilegal nimeni nu va mai avea curaj sa bage bani acolo si nu doar tg mures e cu probleme mai sunt echipe vom vedea dupa euro!!

    0
    0
  8. echipa din voluntari e o echipa buna dar surprinzator am observat o cadere la nivel fizic ceea ce nu imi pot explica deoarece au avut timp suficient ,nu ca si echipa noastra care a fost suprasolicitata in aceste zile. de ce sa nu fim optimisti sa sa credem ca se poate intampla ceva extraordinar duminica? un 2-0 la pauza..si atacuri furibunde…doar sa nu luam gol.

    0
    0
  9. Adevărat,la ASA sunt probleme mari,au datorii la jucători,deci mulți dintre ei iși vor rezilia contractele,au stadionul scos la licitație.Dar ăsta-l alt subiect,Sorine,voi aveți meci duminică,iar atitudinea pe care am văzut-o nu-mi place.UTA pe teren propriu poate obține un rezultat bun,3-0 in 90 minute,cu 2000 arădeni in spate,nu-i imposibil.Credeți,măh,in voi,vă nu vă costă nimic.

    0
    0
  10. Si daca nu promovam cu Voluntariu si UTA. totusi poate va promova in locul ASA-ului, este foarte bine pt. ca UTA. are toate meritele pt. a juca in liga1a dupa ce a eliminat Calarasul la baraj, asa era corect nu sa mai joace si cu Voluntariu care erau deja cazuti in liga2a !!!. Ramane de vazut ce va fi . Poate eliminam Voluntariul cine stie ,va fi greu de tot dar nu imposibil. 2-0 la pauza si sansele vor creste enorm. Sa dea dumnezeu !!! UTA UTA UTA UTA UUTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Pe ei pe mama lor !!!

    0
    0
  11. Daca nu mai crede domnul Stratila sa-l lase pe altul care crede, nu e nevoie de jucatori blazati pe teren..pai daca unul din liderii echipei nu crede, atunci copiii din echipa cum sa se incarce moral..sau l-a luat pe Stratila gura pe dinainte si nici nu s-a vrut promovarea

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button