UTA Arad

Manea și Hlistei, arme în plus față de meciul tur cu Voluntariul; „Avem timp să reflectăm asupra tacticii de joc”





În afară de atitudine și tot ce derivă de aici, utiștii ar avea avea nevoie și de un plus de calitate pe ambele faze ale jocului în returul cu FC Voluntari. E clar că arădenii nu mai au voie să primească gol, iar revenirea lui Alex Manea (cel mai probabil în dreapta apărării) e foarte importantă. Totodată, în atac, UTA are nevoie de inventivitate și chiar prospețime, iar „decarul” Cătălin Hlistei poate oferi asta.

Mijlocașul de bandă va face, cel mai probabil, parte din lotul de 18 pentru meciul de mâine după trei săptămâni de la fracturarea unei coaste, în prelungirile meciului cu CS Mioveni. „S-a pregătit îşi doreşte, am vorbit cu Zsolt (n.r. fizioterapeutul Nagy), cu medicii, e posibil să fie pe bancă, există această variantă”, a confirmat Roland Nagy.

Rămâne de văzut dacă va și juca această carte Roland Nagy, sau o alta ce ar trebui să aducă mai multă consistență pe faza de construcție și finalizare. „Ne mai gândim la strategie. Aşa cum a fost și înainte de meciul retur cu Dunărea Călăraşi, luăm în calcul și posibilitatea de a ultraofensivi. Dar, am fost rezervaţi și ne-a ieşit. Am jucat tot campionatul într-un fel, poate nu ne expunem din start, încă nu ne-am decis. E posibil să începem într-un fel, ca să vedem apoi cum decurge jocul…Mai sunt 24 de ore, avem timp să reflectăm asupra tacticii de joc”, a mai spus antrenorul principal al „alb-roșiilor”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button