UTA Arad

Nagy și planurile UTA-ei: „Poate fi o minune mâine, dar și mai important este să se dea continuitate pe aceleași criterii”





Aradul fotbalistic află, mâine, dacă UTA va reveni acolo unde îi este locul. La prima și a doua vedere, șansele sunt reduse după secul 0-3 încasat miercuri la Voluntari, dar fotbalul e sportul tuturor posibilităților.

Nu mai departe de săptămâna trecută, „alb-roșii”, cu 1800 de fani frenetici în spate, au întors un 1-3 în fața Dunării Călărași, ba au mai și marcat două goluri în inferioritate numerică. Toate astea îi fac pe arădeni să spere, iar tonul pleacă de la antrenori și jucători. „De ce să nu sperăm? Tot timpul trebuie să avem optimism, să gândim pozitiv, e foarte important. E ultimul joc din acest an în fața propriilor suporteri și trebuie să sperăm și să credem. Am zis-o și înainte de jocul de la Voluntari că adversarii au prima șansă, acum șansa le-a crescut, dar noi suntem conectați, de ce să nu visăm frumos și să ne bucurăm de împlinirea pe care o dorim? Iar dacă va fi să nu se realizeze, vrem să ieșim cu capul sus după această dublă”, a transmis Roland Nagy.

Mergând puțin mai departe, „principalul” arădenilor ar dori ca, indiferent de ceea ce se va întâmpla mâine, UTA să meargă pe drumul ei. „Am  avut un sezon pozitiv pe care se poate clădi. În primul rând, avem  tineri foarte talentaţi, uneori au fost şi cinci pe teren, nu am mai ţinut cont de număr. E  o politică internă foarte importantă, trebuie avut grijă în continuare. Sunt două planuri, A şi B. Mâine e joc important şi poate fi o minune. Dar și ma important e ca după ziua de mâine să se dea continuitate pe aceleaşi criterii. Dacă se continuă cu planul B, ar fi nevoie de o organizare şi mai bună şi poate toţi ar trebui să ne autodepăşim mai mult de luni încolo. Planul A reprezintă o emulaţie şi mai mare, o exultare, un imbold să facem lucruri frumoase în Liga 1” , a adăugat Nagy.

FOTO: Viorel Musca

4 comentarii

  1. Au expirat minunile pentru UTA ! Nu mai sunt minuni de vânzare !
    Hai Voluntari, dați-le trei și acasă să le scoateți fotbalul din cap amatorilor ăștia care se cred valoroși !

    0
    0
  2. Cu antrenori șpăgari cum e acest Cristi păcurar pe banca niciodată uta nu o sa promoveze în prima liga

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button