UTA Arad

„Mister baraj” l-a „perforat” și pe Bornescu: „Și victoriile pot fi triste, ghinionul nostru este că am prins sistemul făcut pentru echipa de Liga 1”

Ciprian Rus a revenit cu reușite decisive în contul UTA-ei pe final de sezon. După golul ce a limpezit apele în derby-ul din play-off cu Chindia, atacantul de 25 de ani a fost omul decisiv al barajului cu Dunărea Călărași cu „dubla” ce a decis calificata. Azi, în returul cu Voluntariul, utistul intrat la pauză în luptă a marcat punctul unui succes de palmares. „Iată că poți fi trist și la victorii. Deși consider că ne-am făcut datoria în acest campionat, ar fi trebuit să fim răsplătiți și cu o promovare. Eram în Liga 1 dacă nu erau două baraje. Ghinionul nostru este că am prins sistemul acesta făcut mai mult pentru echipa de Liga 1, pentru noi a fost inuman ritmul în care am evoluat în ultimele săptămâni. Asta este, am ieșim cu capul sus, am dovedit că suntem o familie și o echipă unită și am câștigat și acest meci. Din păcate, nu i-am putut oferi și o promovare antrenorului nostru de ziua lui. Îi urăm <<La Mulți Ani. Poate la anul, dar sperăm ca de data aceasta să nu mai ajungem la baraje, ci să promovăm direct”, a spus fotbalistul legat prin contract de UTA până în vara lui 2018.

Cu cele trei goluri reușite în „ciocnirile” cu Călărași și Voluntari, Cipri Rus își merită titulatura de „Mister baraj”. „Mi-ar fi plăcut să nu marchez deloc, dar acum să ne bucurăm pentru promovare. Astăzi, din păcate, nu s-a putut mai mult și din cauza terenului. La ce scor a fost în tur (n.a. 0-3), trebuia să construim, să atacăm, să ne creăm ocazii de gol. Ne-a dezantajat suprafața de joc, până la urmă, e bine că am câștigat pentru acești suporteri minunați au exultat și ne-au îmbărbătat după fiecare ocazie. Dacă ne bucură ceva în mod special după acest sezon este că am trezit ceva în Arad, spiritul UTA-ei s-a simțit din nou”, a mai precizat „vârful” arădenilor ce termină stagiunea cu 10 goluri marcate.

FOTO: Viorel Musca

3 comentarii

  1. Ciprian Rus felicitari pentru evidentul tau progres. Ai devenit foarte speculativ , determinant, in fata portii, UTA ducea lipsa unui jucator ca tine. Iti doresc ca la anul sa devii un titular…si golgheterul seriei !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button