Cermeiul își numără oamenii pentru barajul cu Feleacu, încălzirea a fost făcută cu UTA Under 19

Două dintre formațiile ce mai au programte meciuri în această stagiune fotbalistică s-au întâlnit, sâmbătă, într-un meci amical la Șiria. Lunca Teuz Cermei joacă sâmbătă prima manșă a barajului pentru Liga a 3-a cu Viitorul Feleacu, în timp ce UTA Under 19 are programată Supercupa Under 19 Elite, la Mogoșoaia.

Deși a fost condusă la un moment dat cu 2-1, după reușitele semnate Copaci și Brănișteanu, respectiv Sălăjan, campioana județului Arad a revenit pe tabelă prin „dubla” lui Suslak și V. Brîndușe. S-a terminat 4-2, antrenorul Mircea Aslău fiind în general mulțumit de jocul echipei sale. „Îmi doream un adversar bun, pregătit, care să joace cu ambiție, iar UTA II a reușit asta. Am văzut pe unde suntem după două săptămâni în care nu am mai jucat doar testul cu puștii de la UTA 2000. Mi s-a confirmat faptul că suntem conectați, că avem foame de rezultate și performanță. Suntem pregătiți chiar dacă abordăm barajul în 14-15 jucători” , a spus tehnicianul Cermeiului.

Într-adevăr, există vești destul de proaste pentru Lunca Teuz. După o ciocnire cu Ciubotariu, Norbi Varga s-a ales cu două coaste fracturate și rămâne de văzut dacă va risca să intre pe gazon. Totodată, Nistor (dureri la genunchi) reintră doar de mâine la antrenamente și va fi nici el 100% apt până sâmbătă. Colac peste pupăză, Mark Varga pleacă de vineri în SUA, ca să nu mai vorbim despre accidentarea lui Adi Rusu, care sigur nu va putea evolua în dubla cu Feleacu. „Băieții sunt luptători, mi-au spus că vor strânge din dinți. Oricum, atuul nostru e forța grupului, sunt sigur că oricine va intra pe gazon își va face treaba”, a adăugat Aslău.

Dincolo, UTA Under 19 a revenit joia trecută dintr-o scurtă vacanță și nu contează, cel puțin deocamdată pe: Man, Jorza, Tănase, Covaci, Petre și Costin, care și-au luat și ei câteva zile libere. „După doar două zile de antrenamente, ne-am mișcat binișor. Ne pare rău de accidentarea lui Varga, a fost o ciocnire nefericită cu jucătorul nostru”, precizat Adrian Ungur, antrenor al „alb-roșiilor”, alături de  Dan  Stupar.

Formații:

Cermei: Fl. Rusu – Ad. Popa, Cotoc, Gurban, Suslak – Ghergar, Purece, N. Varga, Vereș – Sălăjan, Bulza. Au mai jucat: Fl. Brîndușe, V. Brîndușe:

UTA II: Mara – Iova, Petrache, Aldan, Dinculescu – Ciubotariu, Brănișteanu – Moza, Copaci, T. Bodri  – A. Bodri. Au mai jucat: Marica, Bătrân, Enceanu, A. Lazăr.

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.