Fotbal judetean

Antrenorul Feleacului recunoaște: „Cermeiul, favorită la promovare”; Șeful clubului a devenit primar!





Viitorul Feleacu, campioana judeţului Cluj, finalizează pregătirile pentru dubla întâlnire cu Gloria Lunca Teuz Cermei contând pentru barajul de promovare în Liga a 3-a. Finalizează e un fel de a spune, pentru că în timpul campionatului Viitorul Feleacu nu a făcut antrenamente! Sau cel puțin asta susține tehnicianul echipei de pe Someș. „Campionatul din D Cluj este de un nivel scăzut. Eu am venit la echipă în iarnă, la finalul turului fiind pe locul 6. Ne-am luptat cu Potaissa Turda, campiona din sezonul trecut , cu Lucefaărul Cluj şi cu Armenopolis Gherla. Ne-am întărit în iarnă cu patru jucători sub 19 ani şi chiar fără antrenamente am ajuns pe primul loc. Băieţii au locuri de muncă, au venit la fotbal în timpul liber, ne-am întâlnit înaintea meciurilor” a spus Lucian Roşu, antrenorul Viitorului

Roşu s-a apucat de antrenorat la 28 ani şi a mai trecut prin focul barajelor. Ultima sa performanţă este promovarea în Liga a 3-a cu Minerul Iara. „Am lucrat cu Cristian Dulca, cu Marius Predatu și cu domnul Ioan Tătăran. Am învăţat de la fiecare dintre ei” a mai zis Roşu.

Viitorul a rămas fără șef după alegerile locale. Gabriel Victor Costea a devenit primarul comunei şi a trebuit să renunţe la funcţia ocupată în club. „Pentru echipă ar fi bine ca să promovaze. Cu siguranţă că atunci vom avea sprijinul autorităţilor locale. Dacă, însă, nu vom reuşi la baraj…dar prefer să nu iau în calcul această variantă” a completat Roşu.

Antrenorul clujenilor crede că Cermeiul are prima şansă la promovare. „Mi-am făcut temele cât am putut de bine pentru aceste meciuri, atâta doar că nu i-am văzut niciodată pe cei din Cermei. Am aflat, însă, că e o echipă masivă şi că e foarte periculoasă la fazele fixe. Aici e handicapul nostru, noi formăm o echipă de talie mică. Mai ştiu că la Cermei joacă fotbalişti care au activat în eşaloanele superioare. Şi acest lucru e în avantajul adversaului. Punând totul cap la cap rezultă că arădenii sunt favoriţi la promovare. Şi aş mai adăuga ceva, bănuiesc că Liga a 4-a din Arad e mai bine organizată şi mai puternică decât campionatul din Cluj. Probabil că sunt bani mai mulţi, cluburile sunt mai bogate”.

Viitorul Feleacu nu are probleme de lot înaintea meciului de sâmbătă. Echipa va face deplasarea cu o zi înainte şi se va caza la un motel în apropiere de Chişineu Criş.

FOTO: cjsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button