Alte sporturi

Apropierea Olimpiadei de la Rio, marcată printr-o demonstrație de judo la Ghioroc





Spiritul olimpic și valorile sale au fost promovate în această lună prin diverite concursuri inedite, probe sportive ce vor avea loc și în cadrul Olimpiadei de la Rio de Janeiro, din Brazilia. Toate aceste evenimente sportive fac parte din programul Luna Olimpică.  Academia Olimpică Română, filiala Arad, prin directorul său profesor doctor  Ioan Marconi și și secretarul filialei, lector universitar doctor Gabriel Marconi au promovat sporturi ce se regăsesc și în „paleta” olimpică.

Pe 10 iunie, pe stadionul Gloria, în prezența a numeroși elevi din școlile arădene, a avut loc concursul Crosul Olimpic. Câștigătorii au fost premiați cu medalii, diplome și tricouri inscripțioante cu însemnele Olimpiadei. Patru zile mai târziu, judoka de la Sambo Club au fost oaspeții ghiorocanilor de la Sakura într-un nou eveniment din calendarul Lunii Olimpice. Sub îndrumarea profesorilor Arpad Nagy și Iosif Szilyer, sportivii au pus în scenă o demonstrație de judo, în spiritul olimpic. Din nou, toți participanții au fost răsplătiți de către Gabriel Marconi cu medalii, diplome și tricouri.

Urmează vineri, pe 17 iunie, pe stadionul Gloria din Arad va avea loc concursul de decatlon, un concurs dedicat elevilor din școlile arădene. Evenimentul debutează la ora 12 și e deschis tuturor școlarilor.


6789101112141

2

 

20

151617

345









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button