UTA Arad

UTA, amendată după scandările împotriva FRF-ului la barajul cu Voluntariul





Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, întrunită ieri, a avut pe rol și două dintre abaterile galeriei „Bătrânei Doamne”. În primă fază, s-au analizat incidentele din debutul partidei de la Brașov, când persoane din sectorul susținătorilor arădenilor s-au luat la bătaie cu câțiva suporteri ai „stegarilor”. Ulterior, scandalagii s-au dovedit steliști, dar la judecată au ajuns „alb-roșii”.

Clubul  a luat avertisment pentru cele petrecute sub Tâmpa, pentru ca mai apoi, pentru scandările triviale împotriva FRF-ului, în partida retur a barajului cu Voluntariul, să fie aplicată și o amendă. Valoarea ei este de 5000 de lei, cam cât toate salariile restante ale lui Dennis Man și Ionuț Tănase, doi dintre cei mai importanți fotbaliști arădeni în stagiunea de primăvară.

Comisia de Disciplină l-a mai judecat și pe pîncotanul Marius Ion, care a fost eliminat în ultima partidă a play-outului, cea de la Satu Mare. Atacantul a fost suspendat trei etape, iar gruparea din Podgorie va avea de achitat o amendă de 2500 de lei.

7 comentarii

  1. Pai si nu meritau astia de la FRF. aceste scandari !!! Merita cu varf si indesat si in plus pt. evolutia dezastruoasa de la europene prin infrangerea de la albanezi si prin modul stangaci la cum conduc fotbalul romanesc.

    0
    0
  2. Nu inteleg motivatia amenzii. Cuvantul defineste (prin adaugarea acestei definitii cu o nota sexuala la DEX online de catre utilizatorul si contributorul „blaurb” in 2007) si asa cum este de multe ori recomandat de catre cei mai multi consilieri maritali, o simpla forma alternativa de contact intre doi parteneri considerata naturala de unele cupluri si mai putin naturala de alte cupluri. Cu alte cuvinte ce s-a strigat pe stadion poate sa fie interpretat ca o alternativa forma de iubire intre publicul spectator din Arad si oficialii FRF! In aceasta situatie FRF trebuia sa fie recunoscatoare si sa pretuiasca aceasta dovada de iubire (transmisa in direct la TV) prin recompensarea clubului UTA cu 5000 lei.

    Numai bine tuturor. Te iubim (in felul nostru) FRF.

    0
    0
  3. ce va asteptati de la jegurile alea? au vrut sa ramana voluntariul(satelitul ciobanului in liga 1) UTA este „numai una” care nu pune „botul „la blaturile celor din capitala !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button