UTA Arad

Ce seară pentru Petre! Patru goluri pentru istorie și pentru: „Cea mai frumoasă echipă din țară”





Cu cele patru goluri din seara de sâmbătă, Adrian Petre a fost „asul” câștigător al UTA-ei în Supercupa cu Viitorul Constanța. Atacantul care a înscris pentru UTA și în liga secundă a trăit o seară incredibilă. „A fost un meci nebun, din toate punctele de vedere, cu răsturnări de scor, eliminări, penalty-uri… Nici acum nu realizez ce am putut noi să facem în seara aceasta! Nu îmi vine să cred, e cea mai frumoasă seară din viața mea”, mărturisește atacantul care a împlinit 18 ani în februarie.

„Mi-am dorit foarte mult să demonstrez ce pot în fața colegilor mei de la națională din tabăra adversă, antrenorului meu de la națională, domnul Costel Enache, domnului Adrian Boingiu, amândoi cred foare mult în mine și îmi dau foarte multă încredere. E o realizare incredibilă ca într-o Supercupă să dai patru goluri, dar asta contează mai puțin. Contează cu adevărat că am câștigat și am făcut-o în fața celei mai bune echipe din țară! Nu în ultimul rând, am dorit să le demonstrez domnilor antrenori de la prima echipă că se pot baza pe mine oricând și sper ca sezonul ce vine să se bazeze mult mai mult pe mine. Dar asta depinde doar de mine”, punctează Adi Petre, desemnat ”Jucătorul Finalei” de către organizatori.

„A fost cel mai nebun meci în care eu am fost un <<actor>> important. A mai fost meciul cu Dunărea Călărași din baraj, când am câștigat 4-1, dar această Supercupă e ceva unic în viață! Le mulțumesc colegilor și în special lui Stanciu, care a apărat la ultima fază penalty. Suntem cea mai frumoasă și adevarată echipă din țară!, încheie Petre.

uta-arad.ro

7 comentarii

  1. Felicitari Adi si tuturor colegilor tai. Sunteti minunati si uniti, sunteti mandria si speranta Aradului.

    0
    0
  2. Baieti sunteti grozavi! Felicitari! Daca nici acum nu vin oameni cu bani langa echipa atunci sa-si depuna mandatele toti consilierii de municipiu si judet impreuna cu primarul si presedintele lor. Acesti copii trebuie sa ramana la UTA si sa li se asigure toate conditile spre marea performanta. Avem deja o comoara de valori, ce facem cu ea?

    0
    0
  3. ,,Suntem cea mai frumoasă și adevarată echipă din țară!” Sunt foarte de acord cu tine Petre. Nu vre-au sa minimalizez in vre-un fel echipa Viitorul, doar ca cei de la Academia lui Hagi sunt niste ,,mici mercenari” adusi de peste tot care viseaza lansarea in fotbalul mare pe cand la noi acesti copii sunt atasati de UTA si spiritul ei renascut si intr-o continua crestere.

    0
    0
  4. In turneul juniorilor din vara anului trecut de la Alba Iulia discutam cu Pacurar si Tisza despre Petre ca are stofa de atacant si Mara de portar….Ma bucur ca a ,,erupt,,in acest meci si cu Curtuius vom fi in lupta pentru promovare in liga 1.Constanta in evolutii e un factor important pentru Adrian Petre !Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button