UTA Arad

Botiș, în locul lui Stupar la UTA II?





După ce s-a aflat că Dan Stupar va da, cel mai probabil, curs ofertei venite de la FRF pentru încadrarea în corpul de antrenori de la Centrul de Excelență Deva, conducerea „Bătrânei Doamne” se gândește să-i încredințeze lui Sorin Botiș echipa secundă a clubului. UTA II se confundă, practic, cu generația de 97-98, ce a adus, recent, cele două trofee în vitrina clubului, generație pe care fostul căpitan o cunoaște, de altfel, destul de bine.

Acum, rămâne de văzut dacă Roland Nagy și însuși Sorin Botiș vor agrea această decizie și asta pentru că, inițial, și-ar fi dorit să continue colaborarea la prima echipă. În plan era rămânerea lui „Sore” ca parte importantă a vestiarului și implicit în postura component al delegației arădene în deplasările oficiale, iar sarcina de la UTA II nu i-ar permite acest lucru.

Dar, o decizie în acest sens se va lua în a doua jumătate a lunii iulie, când și juniorii (alții decât cei reținuți la prima echipă) revin din vacanță, iar Botiș din concediul pe care și-l petrece cu fetița în Ungaria și Croația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button