UTA Arad

Stahl și Moza, convocați pentru amicalul din Ungaria, Copil rămâne acasă





Echipa fanion a Aradului dispută mâine, primul amical al verii. Adversară îi va fi formația maghiară de pe locul 5 din liga secundă, Balmazujvaros FC, testul urmând să înceapă la ora 18.

În afara lui Anca Trip și Roman, vor mai rămâne acasă din motive medicale Zdrențan (contractură musculară) și Copil (dureri la inghinali). Din informațiile noastre, în cazul talentatului mijlocaș ar fi vorba și despre o mică problemă legată de prelungirea contractului de joc.

Pentru a suplini absența ultimilor doi, stafful tehnic al UTA-ei au apelat la juniorii Mădălin Moza (foto, pe postul de fundaș dreapta) și Albert Stahl (mijlocaș stânga). În total, vor fi deplasați 22 de jucători, cât pentru două echipe ce urmează să-și împartă reprizele.

Până la plecarea în cantonamentul din Austria, „alb-roșii” mai dispută două amicale. Miercuri, în orașul nostru sosește o altă formație din Ungaria, Nyiregyhaza Spartacus FC, proaspăt promvată în NB II. În fine, pe 9 iulie, „Bătrâna Doamnă” joacă la Debrecen, cu prim divzionara maghiară ce va juca în preliminariile Europa League. În Țara lui Mozart, arădenii se vor pregăti între 10 și 22 iulie, astfel că amicalul cu ACS Poli, anunțat de timișoreni pe 20 iulie va fi amânat. Însă doar în cazul în care debutul sezonului, ce e programat pe 30 iulie, se amână pentru că nu se vor aduna la start 22 de formații. Altfel, „textiliștii” rămâne cu 6 jocuri de verificare, cele cu maghiarii și cele trei din Austria ce urmează a fi bătute în cuie zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button