UTA Arad

Chindriș, pus la colț după gestul ce i-a adus eliminarea cu Nyíregyháza: „Trebuie să fie un exemplu, altfel totul se poate destrăma”





La mijlocul primei reprize cu Nyíregyháza, arbitrul Cătălin Iova l-a trimis pe margine pe Marius Chindriș. Motivul? Tânărul „fluieraș” ar fi fost înjurat de cel mai constant mijlocaș al UTA-ei în stagiunea precedentă, Jorza intrând, astfel, mai repede în luptă.

La finalul confruntării, Roland Nagy și-a pus la colț elevul, explicând și de ce. Va suporta consecințele, mai ales că le-am spus tuturor că astfel de lucruri nu trebuie să se întâmple. Chiar dacă, poate, avem dreptate să fim supărați pe arbitri sau adversari, nu ne putem comporta oricum. În plus, un jucător ca și Chindriș trebuie să fie un exemplu pentru cei mai tineri. De la el și alți fotbaliști cu experiență avem pretenții mai mari, altfel tot ceea ce s-a creat până acum se poate destrăma sau dărâma ca un castel de nisip. Ceea ce s-a întâmplat campionatul trecut e istorie, a fost frumos, dar a trecut. Fotbalului trebuie să-i dai totul în continuare. Mai ales că pretențiile sunt mai mari, atât din partea noastră, cât și a suporterilor. Cosumul fizic și psihic în această perioadă e mare, dar e necesar până ne regăsim cadența și ritmul”, a precizat antrenorul principal al „alb-roșiilor”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button