UTA Arad

Aer proaspăt, look nou pentru câțiva utiști la Mallnitz

După ce au înoptat la Debrecen, digerând înfrângerea din amical (2-3 cu echipa a doua a lui DVSC), utiștii s-au pus pe drum duminică dimineața cu direcția Mallnitz. Cei aproximativ 700 de kilometri i-au ținut la bordul autocarului aproape toată ziua pe arădeni, care au ajuns la Pensiunea Uhl seara târziu, când finala lui Euro dintre Franța și Portugalia stătea să înceapă.

În această dimineață, chiar la această oră, e programată prima ședință de pregătire. La aer proaspăt și look-uri noi pentru câțiva dintre utiști. Cătălin Hlistei și-a deschis culoarea la păr și mai mult, Cipri Rus și-a băgat câteva șuvițe blonde, iar Alex Manea a adoptat ținuta de vară. Puternicul fundaș s-a ras în cap, dar și-a lăsat o creastă de efect.

La Mallnitz vremea este excelentă pentru antrenamente. E soare, dar temperatura nu depășește 25 de grade Celsius. Arădenii au aflat că de mâine ar putea veni și ploile, dar asta nu îi va împiedica să-și vadă de program. Starea terenului din zonă e bună, obișnuit cu ploile abundente din Alpi.

Sunt 23 de fotbaliști care trudesc în Austria, media de vârstă a lotului fiind destul de scăzută. Un singur fotbalist, Alin Gligor, trece de 30 de ani, pentru ca 14 dintre componenții lotului să aibă sub 21 de ani. „Alb-roșii” se vor pregăti la Mallnitz până pe 22 iulie.

crus

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close