Stranieri aradeni

Pirtea a devenit jucătorul Pandurilor: „Sunt puțin în spate cu pregătirea, dar lupt pentru un loc în echipă”





George Pirtea a sărbătorit împlinirea (chiar azi) a 20 de ani cu primul său contract cu o grupare de Liga 1. În numai zece zile de antrenamente, fotbalistul originar din Chișineu Criș a reușit să-l convingă pe Petre Grigoraș, antrenorul celor de la Pandurii Târgu Jiu, că merită un loc în lotul oltenilor. Înțelegerea e valabilă până în vara anului 2020, obiectivului fostului fotbalist al Șoimilor Pîncota fiind intrarea în primul „unsprezece” al Pandurilor.

În prima etapă a noului sezon de Liga 1, titularul gorjenilor  în derby-ul Olteniei cu CSU Craiova ca și fotbalist Under 21 a fost Pîrcălabu. Acesta a evoluat exact pe postul pe care arădeanul l-a ocupat cel mai des la divizionara secundă din Podgorie, cel de „aripă” stânga, așa că Pirtea poate spera să îi vină și lui rândul în etapele ce urmează. Sunt puțin în spate cu pregătirea, dar lupt pentru un loc în echipă. Domnul Grigoraș vorbește mult cu mine, îmi dă încredere și curaj, sper să debutez în curând în Liga 1 și să-mi ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri”, ne-a declarat arădeanul.

George Pirtea a fost golgheterul Pîncotei (la egalitate cu Dragoș Dragalina) în stagiunea trecută, cu 7 reușite și zece pase de gol, la primul său sezon de ligă secundă. Un cuvânt bun pentru Pirtea la Pandurii a pus și Adrian Rusu, cel care a îmbrăcat tricoul oltenilor timp de 6 sezoane în Liga 1.

FOTO: panduriics.ro

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button