UTA Arad

UTA își schimbă echipamentul: Cel de rezervă e albastru deschis!





Odată cu fotografia ce a confirmat transferul lui Cristian Andor la UTA, „oficialii” arădeni au „devoalat” surpriza. Echipa fanion își schimbă straiele față de stagiunea trecută, iar echipamentul de bază, marca Saller, rămâne „roș-alb”, adică cel îmbrăcat de Andor astăzi.

Din informațiile noastre, culoarea echipamentului de rezervă va fi albastru deschis, asemănător cu cel purtat de utiști în urmă cu trei sezoane, sub „eticheta” Umbro. Chindriș și colegii săi se vor obișnui din nou cu culoarea „celestă”.

25 comentarii

  1. Dupa părerea mea daca nu aduci un fundas tare Dubestean e cea mai buna solutie are experiența pentru divizia B e arădean a tinut apărarea Pancotei si mai are un avantaj bun acela ca poate juca si fundas stanga si mijlocas la inchidere

    0
    0
  2. Eu nu ințeleg de ce dracu nu jucăm in echipamentul ăla cu dungi…ăsta mi se pare ceva banal, fără personalitate…verde, albastru, negru…moda păcii la toate cluburile…

    0
    0
    1. in loc sa ne apropiem de adevaratul brand al Aradului din anii gloriosi de inceput noi tinem pasul cu moda … ce avem noi cu culorile albastru, negru, verde??? cand merge uta 2 la cermei o sa va uitati la galeria foto si nu o sa stiti care-i UTA …
      poate cineva de la club sa explice alegerile astea la ˝noul˝ echipament de joc ??? nici cel de acasa nu mi se pare utist ( doar daca ne gandim ca baronul s-a inspirat de la arsenal) iar cel de al doilea o fi bun la lazio roma dar la arad … nu prea cred
      urmeaza acum sa avem de vanzare la tarabe fulare ciel cu UTA scris cu bleumarin ??? in loc de ˝alb-rosii˝ vom scrie ˝celeștii˝ sau ˝les bleu˝ ?

      0
      0
      1. n-aș crede să fie considerente financiare…doar materialul este același….să n-ai pic de imaginație? sincer, pe tricoul ăsta n-aș da nici 30 lei, indiferent de firma producătoare…..

        0
        0
  3. Avand in vedere cine conduce in aradu nou sa ne multumim ca nu e verde echipentu, precum iarba si stalpii din oras

    0
    0
  4. Nu stiu de ce tot timpul unii au de obiectat ca de ce nu cu dungi de ce alte culori bla bla.Chiar daca multi poate prefera varianta tricourilor cu dungi asta nu inseamna ca acela este cel „traditional„ in primul rand UTA a jucat cu dungi orizontale , apoi din cei 71 de ani de existenta sa ne gandim cati ani a fost echipamentul in dungi 20-25 in rest au fost probabil tot alte echipamente , cat despre echipamentul albastru ce nu intelegeti ??? in toata lumea toate echipele au echipamentul nr 3 alta culoare , noi avem echipamentul de acasa rosu probabil cel de deplasare o sa fie cel alb de sezonul trecut , de exemplu daca o sa jucam cu o echipa cu echipament cu dungi alb-rosu in care o sa evoluam? Normal ca trebuie si unu de alta culoare asa ca nu va tot plangeti…..

    0
    0
    1. nu sunt 3 echipamente, sunt doar 2 … dungile alb-rosii inseamna UTA nu doar pentru aradenii care au trait bucuriile alaturi de echipa fanion ci si pentru toti romanii care isi amintesc de UTA …

      la saller pe site acest echipament se cheama Arsenal … nu am vazut pe site echipamente in dungi, doar alb-negru ce se cheama Inter … poate era frumos sa gasim un echipament in dungi alb-rosii care sa se cheme UTA …
      la errea pe fb a aparut chiar ieri un echipament in dungi alb-rosii imediat dupa anuntarea noul echipament de la UTA … https://www.facebook.com/ErreaSportOfficial/photos/a.395288683223.172230.6960148223/10153856647028224/?type=3

      0
      0
    2. @eu=, traditie inseamna si emblema, emblema inseamna si culori. culorile utiste sint alb rosu, gloria echipei UTA s-a facut sub tricouri cu dungi ,- fie orizontale, fie verticale-, sau alb-rosu apropiat de tipicul celor de la Arsenal.Pentru echipamentul de rezerva, nimic nu cere ca el sa fie in alte 2 culori, o singura culoare este suficienta. Echipamentul de rezerva se foloseste cind gazdele au optiuni asemanatoare, dar nimeni nu-ti interzice sa folosesti la un short alb, sau rosu , un tricou albastru. Nu exista , cam pe niciunde 3 tipuri de echipament. Aici este vorba, cred eu, de o oferta de echipament, in conditii mai ieftine, UTA, cea de azi, nu prea tine la traditii, vrea totul convenabil. La vreo 3 echipe ( liga B, trebuie mult echipament.

      0
      0
  5. Chiar daca raman doar doua echipamente ( desi cred ca in deplasari o sa se foloseasca si cel alb din sezonul trecut) cu atat mai mult cel de deplasare trebuie sa fie de o culoare total diferita ( cum am avut si sezoanele trecute tot felul gen albastru , galben , roz , negru , verde … ) de culori iar faza cu dungile chiar daca poate mie , tie la x sau la y le place m-ai mult echipamentul ala nu inseamna ca trebuie sa fie in dungi , dupa cum ai pus problema cred ca esti mai nemultumit ca avem echipament saller si nu errea sau alta firma. Pentru sezonul viitor propun sa se discute cu clubul sa fie supuse la vot 3 modele de echipament pentru acasa si pentru deplasare si toata lumea sa voteze , poate asa o sa avem din nou echipament in dungi care sa fie pe placul majoritatii.

    0
    0
    1. poate fi si echipament de la tricotaje ineu, nu asta e problema … problema cred ca este legata de simboluri … inteleg faptul ca inca nu ne numim simplu UTA, ca nu avem stadion, ca nu jucam in elita fotbalului … dar nu suntem in stare nici sa avem echipamentul cu care UTA este cunoscuta in toata tara??? incepem sa ne obisnuim ca e bine si asa … trec anii … si copiii aradului tot cu steaua si dinamo o sa tina si acolo vor visa sa joace … pentru ca ei stiu ca steaua e aia cu rosu-albastru iar dinamo e aia cu alb-rosu … uta e … aia cu toate culorile … asta ne dorim???

      0
      0
  6. N-am avut tot timpul echipament alb-rosu in dungi, nici pe vremea lui Gio sau inainte. Se mai schimba modelele si la cluburile mari. Am jucat in albastru si mai demult, am avut si echipament de rezerva verde, negru sau galben parca intr-un an. Trebuie sa ai un echipament de rezerva de alta culoare fata de cel de baza, care sa faca un constrast cu echipamentul echipei gazda. Albastrul respectiv e chiar o culoare placuta si nu prea folosita de alte cluburi de la noi (excepție Progresul – Fc National dacă îmi amintesc bine). Mai toate cluburile în albastru merg pe culoarea închisă, mai puternică.

    0
    0
  7. ar fi frumos si mul mai aproape de adevar un model cu dungi, unul retro, bine ca la poli se poate si la noi nu!

    0
    0
  8. Eu, ca si @ lucian, sint mai traditionalist, renunt mai greu la culorile care au nascut si au facut-o pe UTA mare si iubita, peste tot.Nu-l vad pe Domide in albastru. Cred ca simbolurile nu aduc doar amintici , ci si noblete si continuitate. UTA a fost, de la inceput,alb-rosie. Din astea doua culori se pot face nenumarate variante ( de la cele cu dungi, de la culorile pure,pina la ….varianta de pe tricoul de la nationala Croatiei, sau Arsenal. Daca este necesar, se mai poate adopta o culoare,(complementara), care sa fie folosita in asociere, ori cu alb, ori cu rosu. Majoritatea suporterilor actuali ( sa ma ierte @ tribuna I, si altii, mai tineri), care nici nu a prins UTA, aia cu porecla Batrana Doamna, majoritatea a vazut fotbal doar de prin 1990 incoace, de tip ABBA, sau mai rau,de aia nu se simte atasata de UTA alb rosie. Eu unul nu socotesc UTA & Romwest, UTA , cea cu Gio& Martian, si cu scuze, nici pe cei de azi, printre generatiile demne de amintiri „de neuitat”( poate , nuantez si accept si UTA cu Botis, Todea, Panin, etc). Dar azi este ceva trist : nu avem stadion, patronii baga putini bani, dar isi promoveaza jucatorii proprii,de zeci de ani nu exista o conducere locala cu drag de UTA,de sport, s-au demolat stadioane, actualul stadion Motorul ( ..ce nume, pentru UTA…) arata jenant pentru Arad, clubul doar spune ca vrea sa promoveze, doar spectatorii, ( ma refer aici la galeria fidela si mereu prezenta) sint cei care tin nivelul, de prima liga, pentru un club care s-ar vrea mai sus. Deci..traiasca UTA alb-rosie !!

    0
    0
  9. De exemplu daca maine suntem nevoiti sa jucam contra unei echipe cu echipament in dungi verticale sau orizontale sau cu patrate ca nationala croatiei UTA in ce echipament ar trebui sa joace dupa voi???ce culoare sa aiba??? Oare de ce Barcelona , Real, Atletico , Juventus si restul echipelor mari au ca echipamente de rezerva culori gen rosu, roz, fosforescent, negru , albastru oare de ce v-ati gandit macar o data sau nici ele nu isi respecta traditia?

    0
    0
    1. echipele mari au 3 randuri de echipament și isi permit fantezii propuse de producatori … un echipament in dungi alb-rosii, sort rosu si jambiere rosii si unul complet alb rezolva orice configuratie de adversari …

      0
      0
      1. Arata-mi te rog care echipa mare are 3!!! randuri de echipament.
        Toti carcotasii se pun sa vorbeasca despre culori,dar au neglijat sa spuna ca acesta nou seamana cu Arsenal,daca tot vrem sa ne referim la traditii.

        0
        0
    2. Daca recitesti ce am scris : „Daca este necesar, se mai poate adopta o culoare,(complementara), care sa fie folosita in asociere, ori cu alb, ori cu rosu. ” – Deci se poate cu un tricou de alta culoare ( albastru, de exemplu ) si sorturi albe sau rosii, in functie de ceea ce au adversarii (gazdele). Nu ar fi nici o problema daca exista un alt echipamernt , de deplasare intreg ( dar nu doua tipuri) care sa fie folosit DOAR cind gazdele au ceva asemanator, nu tot timpul. Problema ridicata ( de mine )era ca UTA sa-si foloseasca culorile cit mai mult posibil.

      0
      0
  10. culorile de la infintare ale bd sunt alb verde de ce nu faceti echipamentul sort si jambiere albe si tricou verde?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button