Fotbal judetean

Sculici a revenit acasă cu prima victorie în amicale: CS Glogovăț – CS Ineu 0-2





Chiar dacă nu va mai activa în Liga a 3-a, Ineul a strâns, până la urmă, rândurile într-o formulă destul de bună, ce va încurca destule socoteli în primul eșalon județean. În primul amical al verii, zărăndanii au câștigat „acasă” la Cristian Sculici, fost antrenor la Vladimirescu, echipă cu care a activat inclusiv în Liga a 3-a.

Diferența pe tabelă au făcut-o Vasile Mașniță (șut cu efect la colțul lung de la 16 metri după o pasă a lui Spătaru) și Dușan Iaroș („cap” sub transversală la centrarea din corner al lui Botaș). Au mai fost și alte ocazii de-o parte și de cealaltă, dar în stabilirea rezultatului final aveau să conteze și multiplele absențe ale gazdelor: Ardelean, Ruja, Gornic sau Cornea, toți plecați în concediu.

În schimb, la Ineu au revenit în ultimele zile Popovici, V. Mașniță, Botaș și mai ales Zdrențan, cel care la un moment dat intenționa să se lase de fotbal. „Chiar dacă am reluat destul de târziu pregătirea, avem atuul omogenității în urma întoarcerii la echipă a 4-5 jucători pe care i-am crezut pierduți. O să muncim să ajungem la un nivel bun de pregătire până pe 20 august, mai așteptăm și doi-trei jucători și vom regla lucrurile din mers. Totodată, sperăm într-un debut accesibil de campionat”, a precizat Cristian Sculici, care mai e în căutarea unui portar, al unui fundaș central, dar și un mijlocaș. Acest ultim post ar putea fi acoperit de fratele de 20 de ani al lui Florentin Spătaru, Marius, care ar trebui să sosească mâine la Ineu de la o formație din Liga a IV-a Teleorman.

La „Vladi”, Cu Barabaș și Cheșa, postul de portar ar putea fi considerat acoperit, dar lui Cristi Man și Călin Dehelean le lipsește un atacant de careu. „Azi am făcut mai mult un antrenament fizic în condiții puțin speciale. Ne-au lipsit mai mulți jucători, era greu să sperăm la un rezultat pozitiv în fața unei formații ce vine, totuși, din Liga a 3-a”, a menționat Dehelean.

Formații:

Glogovăț: Barabaș – Gherman, Tănasă, Bobeiciuc, Avram – Junc, Mărculescu, Goldiș, Neag – Negrea, Magdi. Au mai jucat: Cheșa – Doboș, Stavila, Trif, Fulge.

CS Ineu: Pușcaș – Popovici, Engelhardt, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan, F. Spătaru, Jilavu, Botaș – Gavrilă, V. Mașniță. Au mai jucat: G. Mașniță, Florea, Rădac, Karmanoczky, Belei,









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button