SOIMII PÎNCOTA

Pîncota, sinucigașă la Afumați! Piroș: „Până concretizez înțelegerea cu noul partener, începem campionatul cu republicanii”





Mai sunt 44 de ore până la primul meci oficial al Șoimilor Pîncota în noul sezon al Ligii a II-a și nimeni nu știe cu siguranță ce se va întâmpla sâmbătă la Afumați.  Adică, formația gazdă, nou promovată în eșalonul secund, e pregătită să ia primele puncte și în proporție de 99% a și reușit.

Fiindcă nu a finalizat negocierile cu cei de la Galați, Brașov și Baia Mare, Pavel Piroș a intrat în fibrilații doar de luni, când – parcă – vrea să le demonstreze cu orice preț celor de la Federația Română de Fotbal că va găsi o cale de continuitate la Pîncota. Conform spuselor sale a purtat discuții inclusiv peste Ocean, dar s-ar fi oprit asupra unei variante europene.

Marți, președintele „alb-negrilor”, alungat de la Pîncota de noile oficialități locale, susținea că se va întâlni cu noul său partener la București, cu ocazia partidei dintre Steaua și Sparta Praga. Și: „Am discutat câteva ore, iar interesul dânsului în a investi în Șoimii Pîncota a rămas viu. Ar mai fi câteva detalii de pus la punct, iar când vom concretiza totul, vor veni o serie de fotbaliști la Pîncota. Olandezi, nigerieni, dar și alte naționalități. Omul controlează mai multe cluburi din Europa, nu ar fi o problemă să facem rapid un lot”, a menționat Piroș.

Dar, ce se va întâmpla sâmbătă, căci FRF-ul nu a amânat prima etapă și nici partida Pîncotei la Afumați? Probabil, până concretizez înțelegerea cu noul partener, începem campionatul cu republicanii. Avem două grupe legitimate pe club, de care s-a ocupat Leontin Pința”, a răspuns Piroș.

Într-adevăr, omul de afaceri l-a contactat ieri dimineață pe Pința, punându-l la curent cu planurile sale. Acesta nu a dat un răspuns final, mai ales că sunt și alte lucruri de rezolvat până la plecarea delegației spre județul Ilfov. Cel mai important ar fi parafa medicului sportiv pe carnetele tinerilor fotbaliști, în care Daniel Dan și Cosmin Farcaș ar fi decani de vârstă la 20 de ani.

În fine, iată cum ar putea arăta un prim „unsprezece” al Pîncotei sâmbătă dimineața (ora 11), la Afumați: Pașca – Tobeșec, Marșal, Bogdan, Farcaș – Dan, Dihel, Ștrengar, Bătrân – Covaci, Jurcă. 

De partea cealaltă, Vasile Neagu va răspunde, probabil, cu: Botaş – Al. Gheorghe, Buzea, Robicek, Covalschi – Petculescu, Balgiu, Olariu, Pivniceru – Stef. Vasile, Verdeș.

În fine, tot Pavel Piroș a mai recunoscut că a luat legătura cu primarul Șiriei, Valentin Bot, în dorința de a rămâne cu Pîncota tot în Podgorie, dar cu câțiva kilometri mai aproape de municipiul Arad. Bineînțeles, arena din comuna natală a lui Ioan Slavici trebuie omologată pentru Liga a II-a.

3 comentarii

  1. Piros ai devenit un circar care nu vrea sa renunte la ciolanul care aduce banii !!!
    Pariurile fac toti banii :))

    0
    0
  2. mai schimbati si voi poza ca in afara de Pinta, doar unul e in poza fata de cei care sunt mentionati mai sus

    0
    0
  3. Disperarea lui piros de-a tine o echipa cu care sa jongleze la pariuri imi aminteste de martian..sper sa dispari pirose din peisaj cum a disparut si celalalt coategoale

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button