UTA Arad

Utiștii s-au obișnuit cu ideea că vor juca pe puncte în weekend, vor întârzia „internaționalii” la lot?





Site-ul Comisiei Centrale de Arbitri a afișat numele observatorilor de arbitri (printre care și cel al lui Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, la ASU Poli – Chindia) de la partidele din weekend, din cadrul primei etape a ediției 2016-2017 a Ligii a II-a. Prin urmare, nu se pune problema unei noi amânări a startului, dar nici UTA nu va primi răspuns pozitiv la cererea separată de amânare a confruntării din runda inaugurală pe motiv că are jucători la lotul național Under 19.

Și, dacă tot nu a fost înțeleasă nici de Federație, nici de CSM Râmnicu Vâlcea, formația ce putea rezolva și ea „ecuația” cu o acceptare a amânării, „Bătrâna Doamnă” se gândește să nu-i trimită pe Ionuț Tănase, Dennis Man și Adi Petre încă de sâmbătă la București. Dacă tot se joacă pe puncte, să se joace cu cei trei fotbaliști la dispoziția lui Roland Nagy.

Pe de altă parte, „alb-roșii” mai trag nădejdea că televiziunea (se aude că Răzvan Burleanu, desemnat să negocieze drepturile TV în numele cluburilor de Liga a 2-a, a bătut deja palma cu Digi Sport) vor programa partida ori sâmbătă după-amiază, ori duminică, în așa fel în cât Gligor et. comp. să beneficieze de câteva ore de odihnă în plus după revenirea (vineri, cu avionul) din Italia. Mâine, ar trebui să aflăm totul.

FOTO: UTA Media Design

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button