UTA Arad

Utiștii au aterizat la Timișoara în jurul orei 20, antrenamentul  a fost anulat! Mâine de la 11, se joacă cu Rm. Vâlcea





Echipa fanion a Aradului a petrecut pe drum, aproape întreaga zi. În prima parte a zilei, utiștii au parcurs cu autocarul cei 230 de kilometri de la Moie la Bologna, pentru ca aici, mai precis în Aeroport, să afle că, din pricina incidentului aviatic de la Milano, cursa lor va avea întârziere. S-au pierdut aproape 4 ore în Aerogară, așa că la Timișoara au ajuns de abia în jurul orei 20.

Automat, antrenamentul ce inițial a fost programat la ora 18 și apoi la 20 a fost anulat, astfel că după servirea cinei, fotbaliștii vor merge la odihnă. Mâine dimineață, de la ora 11, pe „Motorul”, au treabă cu CSM Râmnicu Vâlcea, în cadrul rundei inaugurale a stagiunii 2016-2017 a ligii secunde.

Toți cei 21 de fotbaliști care au revenit din cantonamentul din Italia, unde au pierdut amicalele cu Spezia (1-2) și Panetolikos (1-3 – desfășurat pe parcursul a 60 de minute) și au remizat cu Jessina (0-0), sunt apți din punct de vedere medical și, deci, la dispoziția staffului tehnic. Doar Sebastian Mara și-a atras o suspendare după cartonașul roșu încasat în partida de Supercupă (Under 19), cu Viitorul, astfel că în lotul de 18 va intra Răzvan Stanciu, titularul postului de portar la UTA II.

În altă ordine de idei, Comitetul de Urgență a AJF a luat cunoștință de retragerea celor de la FC Baia Mare, a programat partida dintre Luceafărul Oradea (ce inițial avea rundă liberă) și Academica Clinceni pentru o dată ulterioară.

Formații probabile:

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil – Man, Curtuiuș.

Râmnicu Vâlcea: Muţiu – Samson, Cr. Munteanu, Pârvulescu, Dumitraşcu – Cârstea, Cristea – Georgescu, B. Geantă, Vasile – Dina.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Mihai Marica (Bistrița), Doru Lucaciu (Cluj). Rezervă: Rareș Vidican (Oradea). Observatori FRF: Dan Monea (Aiud), Mircea Sîrbu (Hunedoara)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button