UTA AradzTOP ARTICOLE

Problema de la penalty tranșată de Nagy: „Reacția lui Chindriș nu își avea rostul“





În minutul 44, Strătilă a fost faultat în careu și s-a dictat lovitură de la 11 metri pentru echipa gazdă. Dumitru Copil și Marius Chindriș s-au îndreptat spre balon, dar primul a fost mai rapid, foarte decis să execute el. Mijocașul defensiv, care și-a asumat responsabilitatea executării penalty-urilor în sezonul precedent după ratarea lui Strătilă din confruntarea de la Baia Mare, a fost extrem de nervos pentru acest gest. A vociferat și chiar a făcut semne cum că ar vrea să iasă de pe teren! Dumitru Copil a ratat execuția, dându-i apă la moară lui Chindriș, care – de altfel – cel puțin până la utimul fluier al primei părți a fost extrem de nervos.

Problema a fost tratată de Roli Nagy în cadrul conferinței de presă. „Pentru fiecare partidă sunt nominalizați doi jucători pentru executarea penalty-urilor. Chindriș a bătut și sezonul trecut, dar și acum în amicale, iar Mitruț a executat și el astfel de faze anul precedent. Eu sunt adeptul jucătorului cu personalitate, care își asumă responsabilitatea să scoată maxim din astfel de faze. Dacă acel jucător este chiar portarul, nu e nicio problemă. Reacția lui Chindriș nu își avea rostul, inflamează niște lucruri ce denotă că nu ar fi pregătite, dar nu e așa. Nu facem caz din această fază, nu are rost. Trebuie să fie comunicare între cei doi care sunt nominalizați înaintea partidelor, amabilitate. Și poate să bată chiar și un al treilea jucător, dacă ei discută aceste lucruri pe teren. Dar, dacă văd că un jucător ia balonul, îl așează pentru penalty și își ia elan, niciodată nu o să îl schimb. Nu pot să fac așa ceva, chiar dacă poate ar ieși bine. Mitruț a bătut și altădată și a marcat. A ratat și Messi penalty și Argentina a pierdut Copa America. Deci, asta e, se întâmplă… Nu e nici un caz de discutat aici, a fost doar o reacție de nemulțumire a lui Chindriș și atâta tot”, a punctat antrenorul principal al arădenilor.

12 comentarii

  1. Cu sau fara circul facut de acesti pseudo-fotbalisti (Copil & Chindris), UTA Batrana Doamna a inceput sezonul cu -2 la adevar. Poate ca acest 2-2 nu va cantari greu atunci cand se va trage linia de final, dar comportamentul celor doi jucatori (nu numai Chindris este vinovat, pentru reactia sa, ci si Copil, care nu a discutat cu acesta cine sa execute lovitura) va trebui sa intre in atentia conducerii clubului.
    Daca din prima etapa se incepe cu vedetisme din astea ieftine, praful se va alege din proiectul UTA Batrana Doamna! Ma insel, cumva? M-as bucura sa ma insel, dar mi-e teama ca acesti jucatori vor mai avea astfel de “iesiri in decor” si in etapele viitoare. Numai daca Nagy nu pune ferm piciorul in prag, iar atunci celor doi “juni feroce” le va veni mintea la cap!

    0
    0
  2. Cine sa sancționeze indisciplina?la uta nimeni, niciodată…după meciul de supercupa de la Buftea tatăl unui fotbalist sa dus să-l ia pe Stuparu de gat ca nu ia băgat copilul sa joace nici un meci în toată isprava asta cu cupa și supercupa romaniei și voi știți care a fost reacția conducerii uite-i?…a fost promovarea tânărului fotbalist la echipa mare și convocarea în cantonamentul din Austria în detrimentul altui junior….faina luare de poziție a conducerii.

    0
    0
  3. Mi se pare mie s-au la UTA Batrana Doamna lucrurile incep sa se imputa? Se dorea, probabil, urcarea in esalonul 1, oarecum logica, dar fara stadion, fara echipa pentru o asa batalie si fara prea mari sanse teoretice, nu era de stat acolo.
    Dar daca s-a vrut promovarea in Liga 1 DOAR pentru banii din drepturile de televizare (bani care sunt ferm convins ca nu ajungeau la fotbalisti), atunci nu este de mirare ca unele persoane, care fac parte din anturajul conducerii clubului (dar fara nici o legatura cu ceea ce se numeste fotbal) sunt acuma suparati ca nu le-a intrat “malaiul” in conturi.
    Iar in perspectiva, daca se va face cu UTA-BD ceea ce s-a facut cu UTA aia veche (originala!), pe ideea ca “las’ ca facem o alta”, atunci cei vinovati de problemele actuale de la club TREBUIE IMPUSCATI! Ca pe niste caini!
    PS: Din fericire pentru acesti “paraziti” lipiti de UTA-BD, in Romania nu este legalizata vanzarea de arme. Din pacate pentru cei care chiar vor sa se faca dreptate in tara asta!

    0
    0
  4. Bai nea Căruntu azi,Uta ieri și-așa mai departe te iei de toata lumea ,conducere, jucătorii juniori ,si mai nou doar de unii antrenori ca uni iti sunt prieteni …..cam știi tot ce se întîmplă la club si ții parte doar unui antrenor hai sa nu ma pun sa vorbesc mai multe si sa te las să-ți vezi de afacerile tale si de viitorul arbitrajului arădean !!!!!!

    0
    0
  5. „…Pentru fiecare partidă sunt nominalizați doi jucători pentru executarea penalty-urilor…Eu sunt adeptul jucătorului cu personalitate, care își asumă responsabilitatea să scoată maxim din astfel de faze…”=Atunci dl Rolly de ce te mai joci de-a desmnarea celor doi, daca accepti ca oricare se crede cu personalitate are dreptul sa faca ce crede el ? Ciudata optica !

    0
    0
  6. Da sigur era pe merit respectivul copil la echipa mare…..a fost urmărit pe banca de rezerve,statea bine acolo nu se mișcă.nu s jucat nici un meci la republicani în cupa sau supercupa. Singurul merit este ca a bagat puternic tată-său acolo unde a trebuit…vrun camion de pui

    0
    0
  7. Era de la 1 ianuarie pe merit ca era sa retrogradeze cu republicani lui tisa de la elite. A trebuit sa vina Stuparu sai salveze și mai mult de atât da și câștige și cupa su supercupa….acest care merita.,merita ca plătește tata ca restul valoare de unde?

    0
    0
  8. Nimeni nu-l compara pe tisa cu Stuparu… Dar putem sa observam ca și Stuparu a avut ceva rezultate remarcabile în ultimul timp spre,, bucuria,, lui Păcurar și spre indatisfactia lui Naghy

    0
    0
  9. Chestiunea in discutie nu este promovarea a nu stiu care junior , Tisa, Stuparu sau Nagy, ci situatia penibila, care s-a produs la penalty-ul ratat de Copil, cu giumbuslucurile lui Chindris, de frustrare nestapanita,care a produs stupoare si nedumerire in public. Chindris, daca este sa o judecam pe drept, trebuia schimbat, cu orice risc, iar Copil trebuie amendat pentru indisciplina. La fel si Nagy care nu s-a hotarit inca, daca primim un penalty, cine il bate : cine a stabilit el dinainte, sau un altul care are chef sa se remarce.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button