Fotbal judetean

Berar și Petrilă, ultimele întăriri ale Șimandului pentru: „Un loc între primele 12”





După promovarea Cermeiului și retragerea celor de la Viitorul Șepreuș, a devenit clar că Șoimii Șimand va fi reprimită din nou în Liga a IV-a Arad. Fiindcă se știa din timp că Mihai Roșca va pleca la Crișul Chișineu Criș la „pachet” cu Florin Rus, șimăndanii au apelat la familia Ruska pentru banca tehnică. Ambii se numesc Ioan, tată și fiu, acesta din urmă, la 29 de ani, fiind de așteptat să mai intre în teren în stagiunea ce începe pe 20 august.

În ceea ce privește lotul de jucători, în mare, a rămas același. Inclusiv „veteranul” Bebe Mitu va continua în „galben-albastru”, la fel ca și Vaida, Pantea sau Țigan, numele mai cunoscute din stagiunea trecută la Șimand. „Au mai venit Măcinic, Faur, Petrilă și Berar. Cu aceștia din urmă cred că vom avea unul dintre cele mai bune atacuri din Liga 4-a. Eu zic că un loc între primele 12 e la îndemâna noastră, nu cred că vom mai avea emoții în subsolul clasamentului”, ne-a mărturisit Daniel Mărcuș, „creierul” echipei din Șimand.

Într-adevăr, în tabăra „șoimilor” a sosit de curând și Ciprian Berar (foto). Fostul atacant al Cermeiului a susținut probe de joc la FC Hermannstadt, formație nou promovată în Liga a 3-a din județul Sibiu, dar a rămas în fotbalul județean arădean.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button