UTA Arad

Man, la al doilea gol stagional din tot atâtea partide: „Am avut multe ocazii și portarul lor a prins o zi destul de bună”





După o săptămână în care a fost plecat la lotul Under 19 al României, Dennis Man s-a alăturat echipei direct la Suceava. El a fost cel care a deschis scorul în minutul 17 și a ajuns astfel la două goluri consecutive în actualul sezon.

„A fost un meci greu, cu o echipă bună. Mă bucur mult că am reușit să îmi ajut echipa și împreună am câștigat trei puncte meritate și muncite. Am avut multe ocazii și portarul lor a prins o zi destul de bună. Sper ca victoria de astăzi să o legăm cu o nouă victorie săptămâna viitoare, acasă.” a declarat Man.

Tânărul atacant a reușit să introducă mingea în plasă și în minutul 31, când Strătilă i-a centrat perfect în fața porții, dar golul său a fost anulat în urma unei semnalizări discutabile de off-side.

„Din teren nu mi s-a părut off-side. Din câte am auzit, s-a văzut și la televizor că am fost într-o poziție regulamentară. Important e că am câștigat meciul” a concluzionat Man.

uta-arad.ro

FOTO: Marius Șuiu (Monitorul de Suceava)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button