SOIMII PÎNCOTA

S-a lamurit Pința? Nicula: „Nu am nevoie de antrenor la două echipe“





Pavel Piroș a insistat pe lângă antrenorul celor de la Victoria Zăbrani pentru a sta pe banca celor de la Șoimii Pâncota în acest debut de campionat de ligă secundă. Leo Pința nu și-a dat acordul, dar a luat loc în tribunele stadionului din Șiria la confruntarea dintre Șoimi și Sepsi Sfântul Gheorghe. De acolo, și-a dirijat vocal foștii elevi, cu o parte dintre ei lucrând la Zăbrani chiar în această vară dar și în sezonul precedent la campionatul de juniori republicani pentru Pâncota. Acest lucru l-a deranjat pe Tiberiu Nicula, care a lăsat următorul comentariu pe site-ul nostru: „ Eu mă aşteptam ca Leontin Pinţa să vorbească despre echipa sa, de acolo de unde îşi încasează salariul lunar, nici de cum despre o altă echipă ( fie ea şi Şoimii Pîncota). Sunt surprins de cel spuse de dânsul, conducerea clubului din Zăbrani nu a ştiut că el face pe antrenorul din tribună, dar dacă dânsul doreşte o să-l lăsăm să antreneze în continuare, dar la Pîncota…. Preşedintele clubului din Zăbrani. Nicula Tiberiu “

Acum, la câteva zile după acest moment, președintele grupării de liga a patra și-a mai nuanțat discursul. „Da, eu am lăsat acel comentariu pentru că am fost surprins. Am fost foarte supărat că am văzut acele declarații.  Eu țin la Victoria Zăbrani și vorbesc despre echipa la care lucrez, așa mă așteptam să facă și el. Nu am nimic cu Pâncota, din contră, noi știam că avem contracte semnate cu jucătorii Ursoi, Țugulescu, Ștrengar, Lung, Jurău și Dihel, dar după aceea am aflat că de fapt ei au contract cu Pâncota și vor juca acolo. Am fost de acord să le anulăm contractele, pentru a nu-i dezorienta pe copii. Nu e treaba mea să mă bag în ciorba altora, dar e bătaie de joc ce se întâmplă la Pâncota, e de râsu plânsu. Eu mi-am spus punctul de vedere, nu am nevoie de un antrenor care să fie la două echipe, dar e alegerea lui dacă o face. E păcat, Pința e un antrenor foarte bun, ne-a făcut o echipă valoroasă, dar e păcat că se coboară la așa ceva, chiar dacă a vociferat doar din tribună la meciul de la Șiria al celor de la Pâncota. Nu mi-a picat bine să văd ce s-a întâmplat acolo, dar eu cred că am lămurit-o cu Pința. A fost o reacție nervoasă pe moment acel comentariu, am vorbit cu Leo și cred că am ajuns la un consens“.

Rămâne de văzut dacă va mai continua colaborarea dintre Leo Pința și Șoimii Pâncota, sau acesta se va concentra doar asupra muncii de la Victoria Zăbrani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button