UTA AradzTOP ARTICOLE

Pânzaru, înaintea disputei cu UTA: „Echipele din Vest sunt mai bune, sper să fim la același nivel“





Pentru echipa arădeană urmează sâmbătă duelul cu liderul clasamentului din acest moment. Dacia Unirea Brăila are șase puncte după disputarea primelor două confruntări ale campionatului și vine pe cai mari la Arad după victoriile obținute în fața celor de la Dunărea Călărași și Unirea Târlungeni. Delegația celor din Brăila va pleca joi din propriul oraș, urmând să înnopteze la Deva, vineri vor efectua acolo un antrenament după care se vor îmbarca spre Arad, informează obiectivbr.ro .

„Început perfect de campionat pentru noi, cu două victorii care ne-au asigurat locul întâi în clasament şi bineînţeles un moral foarte bun în perspectiva următoarelor jocuri . Acum vom lua contact cu fotbalul din vestul ţării. Vom juca cu UTA Bătrâna Doamnă, a doua formaţie din acest eşalon care a susţinut meciuri de baraj pentru promovarea în primul eşalon. Pe prima am bătut-o, acum o vom întâlni pe cea de a doua. Cu siguranţă va fi un meci frumos, La Arad vin foarte mulţi suporteri şi vom avea parte, cu siguranţă, de o atmosferă incendiară. Toată lumea spune că echipele din vest sunt mai bune, ştiu şi eu acest lucru, să vedem acum care va fi diferenţa. Vom juca cu o echipă bună şi sper să ne ridicăm la nivelul ei în partida de sâmbătă “, a declarat pentru sursa mai sus menționată antrenorul Alin Pânzaru.

Acesta nu se va putea baza pe doi jucători la meciul cu UTA și anume Marius Dima care este accidentat și Laurențiu Ivan, eliminat la partida cu Tărlungeni.

FOTO: obiectivbr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button