UTA Arad

UTA și Pîncota iau sigur 13 mii de euro din drepturile TV, restul „feliei” se imparte în funcție de locul din clasament la finalul stagiunii





Reprezentanții grupărilor de liga secundă prezenți azi la Casa Fotbalului au fost informați de conducerea Federației Române de Fotbal că suma din contractul cu RCS & RDS singura societate interesată de achiziționarea drepturilor TV la nivelul Ligii a II-a nu mai poate fi negociată. Prin urmare, cei 350 de mii + TVA va intra în contul FRF, după care banii se vor împărți către cele 20 de competitoare.

Bineînțeles, prin vocea avocatului Eduard Ursu, clubul UTA și-a manifestat și în plen nemulțumirea față de modalitatea de împărțire a celor 350 de mii de euro. Tot ceea ce a putut obține gruparea arădeană, dar și alte grupări nemulțumite fiindcă știu de pe acum că vor apărea aproape etapă de etapă pe micile ecrane a fost o tranșă variabilă, mai precis ultima dintre ele.

Astfel, fiecare divizionară secundă va încasa câte 5000 de euro acum, 8000 de euro în iarnă, iar restul sumei se va împărți între competitoare în funcție de locurile ocupate. Bineînețeles, formațiile mai bine clasate vor avea parte de o sumă ceva mai mare pentru a treia tranșă. Calculele vor fi făcute de experții contabili ai FRF și va fi comunicată cluburilor ulterior.

Prin urmare, cel mai probabil, „Bătrâna Doamnă” va accepta să joace cu Dacia Unirea Brăila conform cererii inițiale a FRF, adică sâmbătă, la ora 15, în cadrul etapei a treia a Ligii a II-a.









5 comentarii

  1. Din punctul meu de vedere Piros este un mare nesimtit ca inca continua, el si inca vre-o 2,3 patroni. Nu va veni nimeni cu bani la Soimii, vor declara forfait peste cateva etape sau maxim la sfarsitul turului. Oricum deja a dezonorat competitia si isi bate joc de acei tineri. Legat de aceasta noua hotarare, concret vor ramanea doar 90.000 euro care se vor distribui conform performantei sportive. Adica si daca ar lua dublu UTA asta ar insemna in plus 4.500 euro si in loc de 17.500 euro ar fi 22.000 euro. Praf in ochii. Din cele 20 echipe din liga 2 doar vreo 5,6 echipe prezinta un oarecare interes, UTA, Brasov, Poli si numiti voi inca trei.

    0
    0
  2. iar bataie de joc marca FRF-LPF, banii astia sunt nimic pentru o echipa de B! E incredibil cum in liga I drepturile se vand pentru 30 de milioane de euro, iar in Liga II cu doar 350 de mii! In ce tara traim? FRF-LPF trebuie sa sustina liga II, pentru asta trebuia sa lupte, sa obtina minim un milion de euro pentru drepturi.

    0
    0
  3. UTA sa faca tot posibilul anul acesta si sa iasa din „mocirla” aceasta, liga 1 este de UTA. Nu mai vrem meciuri cu Afumati, Pancota, Mioveni, Balotesti…dati-i bataie si sambata faceti instructie cu Braila.

    0
    0
  4. john.. sper ca glumesti cu liga1.. iat incepem povestea? duci tu un finantator sau sponsori puternici pentru l1?

    0
    0
  5. Pai daca in liga 1 fiecare club primeste 2 mil euro si in liga 2 doar 8 mii? Cu banii astia cred ca UTA s-ar mentine in liga 1. Asa cred eu. Liga 2 mi se pare nebagata in seama de frf si e extrem de costisitoare

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button