Liga a 3-azTOP ARTICOLE

Duel Arad – Timiș în Cupa României, turul al doilea!





Chiar dacă inițial se credea că două din reprezentantele județului nostru vor evolua una împotriva celeilalte în această fază a competiției, sorții au stabilit altceva. Așadar Național Sebiș, CS Ineu și Șoimii Lipova vor da piept cu trei formații din județul Timiș!

Trupa pregătită de Călin Cojocaru pare a avea misiunea mai ușoară, urmând a da piept cu divizionara a patra timișoreană CS Ghiroda. Formația este antrenată de către fostul internațional român Paul Codrea, îl are în lot și pe Leonard Naidin iar în această vară a trecut într-o partidă amicală de Victoria Zăbrani cu scorul de 8 – 1!

CS Ineu va evolua împotriva celor de la Mamma Mia Becicherecul Mic, grupare de liga a treia aflată în plin proces de reconstrucție în această vară. Disputa se anunță a fi una echilibrată, chiar dacă ineuanii lui Cristi Sculici au făcut un pas în spate în această pauză competițională, coborând un eșalon în Liga a IV-a.

În fine, Șoimii Lipova o va întâlni pe Millenium Giarmata. Timișorenii și-au păstrat locul în liga a treia și pentru sezonul următor și se anunță a fi o nucă tare pentru formația pregătită de Flavius Sabău.

Partidele se desfășoară într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, iar în caz de egalitate după 90 de minute se va trece la cele două reprize de prelungiri. Dacă egalitatea persistă, se vor executa penalty-uri.

Miercuri, 24 august, ora 17:30

CS Ineu – Becicherecul Mic

CS Ghiroda – Național Sebiș

Șoimii LIpova – Millenium Giarmata









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button