UTA Arad

Strătilă îi atenționează pe brăileni: „Nimeni nu a mai câștigat de un an la Arad așa că: >”





Cel mai bine cotat fotbalist din lotul „Bătrânei Doamne” a început bine sezonul. Pe lângă destule faze bune pe banda sa dreaptă, Sorin Strătilă a avut și realizări concrete. A obținut un penalty în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea și a reușit asisstul de la golul lui Man, de la Suceava.

Pentru meciul de sâmbătă, cu Dacia Unirea Brăila, SS-ul promite un rezultat bun și are și argumente. „Au terminat pe locul trei anul trecut și s-au bătut până în ultimul moment pentru un loc la baraj, dar acum vin la noi. Iar aici e simplu. Aţi văzut ce scrie la intrarea de la stadion, «Bine aţi venit, dar aici este UTA». Asta trebuie să ştie și brăilenii încă de la început. Să nu uităm că la Arad nu a câştigat nimeni de un an de zile, de la meciul cu Mediaş, din campionatul trecut. Iar cu publicul în spate, neavând nicio presiune, sigur vom câştiga”, a precizat mijlocașul de 29 de ani.

Acesta mai are doi ani de contract cu UTA, iar ultimul dintre ei (dacă nu va exista o prelungire) ar vrea să-l petreacă în Liga 1. De Voluntari a uitat demult, gândul său fiind doar la gruparea arădeană de când a plecat în cantonamentul din Austria. „Numele de UTA obligă, ne obligă să promovăm. Dacă anul trecut nu am reuşit, anul ăsta trebuie să câştigăm seria, dar mă mulţumesc şi cu locul 2”, a adăugat Strătilă, care știe foarte bine că de data aceasta primele două locuri din eșalonul secund promovează direct la finalul stagiunii.

 









6 comentarii

  1. Asta si cere infocatii suporteri ai UTA.-ei din toata tara, anul acesta sa promovati in liga1. Cu toate ca nu va fi un meci usor dar Sorine ,aratale ce stiti voi ca echipa si luati cele 3 puncte brailenilor. Va urez mult mult succes si pofta de joc. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. sa se auda in toata tara !!!

    0
    0
  2. pentru ce zice Stratila trebuie ca toata lumea dela echipa sa munceasca mult mai mult. nici echipa nu mai e cea din sezonul trecut.. nici valoric si nici in forma..

    0
    0
  3. trebuie sa fi sigur de victorie daca poti sa declari asa ceva !Dar daca uta nu castigà ? Ii urez succes ,dar cred ca va fi foarte greu

    0
    0
  4. Desigur Stratila ar trebui sa isi aduca aminte ca in anul asta, in care UTA a ramas neinvinsa acasa, au fost cam prea multe egaluri si emotii, uneori, egalul a venit pe final. Braila ar trebui privita cu toata atentia, nu este o echipa slaba, si nici nu-i stim prea bine oamenii si jocul. Mai ales ca si la ultimul meci acasa am avut probleme mari si emotii si mai mari. Mie imi pare un meci dificil, trebuie sa marcam , sa ajungem la 2-0 repede, sa ne facem meciul usor. Bafta !

    0
    0
  5. Da domnule Cosmin, braila este o echipa periculoasa si in deplasare si ca atare acest meci UTA. trebuie sa il abordeze cu foarte mare atentie. Brailenii cand au fost in serie acum cativa ani cu Chindia, au invins chiar la Targoviste dupa ce au fost condusi la pauza cu 2-1, deci mare, mare atentie !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button