SOIMII PÎNCOTAzTOP ARTICOLE

Pavel Piroș anunță: „Marți definitivăm actele. Dacă nu, punem lacătul și s-a terminat“





O nouă etapă, o nouă umilință pentru Șoimii Pâncota în campionatul ligii secunde. După 0 – 16 cu CS Afumați și 0 – 7 cu Sfântul Gheorghe, puștii trimiși în acest sezon în teren de Pavel Piroș au cedat cu 18 – 0 în fața celor de la Juventus București. Faptul că totul tinde să devină o amintire extrem de urâtă pentru acești copii a fost realizat și de patronul echipei care anunță că nu se mai poate merge în acest mod.

Eu le mulţumesc băieţilor, dar nu se mai poate continua. Eu am vrut să evoluăm cu orice fel de echipă, indiferent de scor, pentru a nu fi sancţionaţi. Prefer să nu comentez declaraţiile lui Opriţa… Să dea 40-0 ca să nu fie satisfăcut. Ştie foarte bine că am mers cu copii de 15-16 ani“, a declarat Piroș pentru SportTotalFM. Acesta a vorbit și despre planurile de viitor dar a tras și un semnal de alarmă, fie săptămâna viitoare se va stabili viitorul acestui club, fie se va trage cortina și aventura echipei în acest campionat se va încheia.

Deocamdată sunt singurul finanţator al echipei. Marţi vom definitiva probabil totul. Probabil, marţi vor fi semnate toate documentele. Patru noi jucători au aterizat pe Otopeni şi vor fi duşi la Arad. Luni dimineaţă va apărea şi antrenorul, şi preparatorul fizic, şi, probabil, încă trei jucători. De marţi, vom începe racolarea, între ghilimele, a unor jucători din zonă pentru a face o echipă pentru meciul următor, că nu se mai poate. Probabil Dorin Micşa va fi cooptat în conducere, alături de alţi doi-trei cetăţeni români, pe lângă cei italieni. Joi am avut o întâlnire cu reprezentantul celor din Italia şi s-au lămurit următoarele lucruri. Ei mi-au propus să rămân. Vom vedea ce formulă vom avea ca echipă tehnică. Vom evolua la Şiria până la finalul turului, iar, apoi, dacă vor găsi un teren în jurul Aradului, vor rămâne aici. Dacă nu, echipa se va muta, fie la Snagov, fie altundeva în jurul Bucureştiului. Asta dacă nu se va găsi înţelegere la Arad. Eu am crezut că vor veni marţi, dar au ajuns abia joi. A fost o mică întârziere, dar nu e nicio problemă. Suntem în grafic şi vom avea o altă faţă la meciul de săptămâna viitoare, cu Satu Mare. Dacă cei de la Pâncota nu şi-au dorit echipă, eu de ce să-mi doresc publicitate acolo. Ei nu mai vor fotbal la nivelul acesta, vor Liga 7. Consiliul Local a hotărât ca noi să nu mai jucăm pe terenul de la Pâncota. Eu mi-am luat bagajul şi am plecat în altă parte.  Pentru mine e foarte clar. Dacă nu se concretizează aceste negocieri, punem lacătul pe uşă şi s-a termina“, a mai declarat Piroș pentru sursa menționată.

9 comentarii

  1. “Tataie”, la Snagov s-o mutat Metalul Reșița! Voi vă puteți duce la… Fundeni. Deși, dacă ar fi după mine, vă puteți duce %$& cu echipa asta, că tot vă bateți joc de competiție!

    0
    0
  2. Zice dl Piros : „Vom evolua la Şiria până la finalul turului, iar, apoi, dacă vor găsi un teren în jurul Aradului, vor rămâne aici. Dacă nu, echipa se va muta, fie la Snagov, fie altundeva în jurul Bucureştiului. .. „. Deci dansul ar vrea sa continue asa !!??. Parerea mea este ca in 1-2 etape va da anunt la mica publicitate sa gaseasca juniori, sau fotbalisti mai in varsta. Nu pot crede ca parintii copiilor umiliti 3 etape la rand ar mai putea accepta batjocora. Cui foloseste aceasta echipa ? Eu credeam ca o echipa este utila pentru suporterii ei, macar. Pe cine reprezinta echipa dlui Piros ? Nu cred ca pe pancotani, care vad ca accepta sa le fie mutilat prestigiul localitatii.

    0
    0
  3. Renunta la titlul de cetatean de onoare al orasului, ti ai batut joc de orasul asta ca nimeni altul, esti pur si simplu o jignire pentru noi!

    0
    0
    1. orasul a lasat echipa fara banii pe ultimele doua luni … echipa este doar cu numele inca a pincotei … in rest …

      0
      0
  4. Leo sfara a aflat ca misteriosii investitori ar fi de fapt unul…Massone care a ingropat Ceahlaul :))))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button