UTA AradzTOP ARTICOLE

Gligor: „Serie imprevizibiă, echipe egale valoric, dar suntem acolo în față“





UTA a ajuns la al doilea meci consecutiv fără  să primeascp gol, trecând peste hopurile numite Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila.Intrarea lui David pe partea dreaptă a defensivei și colaborarea tot mai bună dintre Gligor și Manea plus inspirația lui Miron au făcut ca utiștii să stea mai liniștiți pe partea defensivă.

„Nu e neapărat vorba că ne-am sudat în apărare, eu mă bucur atunci când batem, indiferent că o facem la zero sau că învingem la 8 – 7, e tot victorie. Nu contează dacă luăm gol sau nu, important e să câștigăm cele trei puncte. Dar sigur, avem acum un moral bun pentru meciul următor, am dat în ultimele etape cinci goluri și nu am primit, dar nici un meci nu seamănă cu altul“, ne-a declarat căpitanul UTA-ei Alin Gligor.

Disputa  de sâmbătă de la prânz s-a desfășurat pe o căldură cruntă, arbitrul partidei acordând câte o pauză de hidratare pe repriză. Acest lucru a afectat și prestația din teren a jucătorilor, care au făcut față cu greu temperaturii ridicat, lucru semnalat și de fundașul central arădean Gligor:  „Am întâlnit o echipă bună am avut și puțină șansă, cu intervențiile foarte bune ale lui Miron și faptul că am marcat din două faze fixe, mă bucur foarte mult pentru Dennis că a înscris de trei ori și o mai putea face. E bine că s-a terminat fericit pentru noi acest meci, mai ales pe aceste călduri. E criminal să joci de la ora trei după-masa, nu știu la ce se gândesc oficialii când ne pun să jucăm acum, sau cum au jucat alții, de la 12:30. Nu e posibil să joci la astfel de ore, dacă Doamne ferește se întâmplă să pățim ceva, ei oricum dau vina pe alții“.

După trei runde UTA s-a instalat deja pe locul doi în clasament, poziție care dacă s-ar respecta și la finalul sezonului ar însemna automat promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. „Pot să spun că suntem între primele echipe din această serie, dar în afară de Pâncota sau Reșița care din punctul meu de vedere nu pot face față deocamdată, cred că e o serie imprevizibilă. Sunt echipe bune atât din cealaltă parte a țării, cât și din Vest. Ne așteaptă deplasări enorm de lungi și rezultatul jocului depinde de forma de moment, de noroc, de inspirație, de acești factori pentru că echipele sunt egale din punct de vedere valoric“, a încheiat Alin „Tsunami“ Gligor.

4 comentarii

  1. Zice Gligor : „Nu contează dacă luăm gol sau nu, important e să câștigăm cele trei puncte. „- principiul e corect, doar ca Miron a scos 2 suturi grele, cind scorul era inca neclar, iar Man a dat 3 goluri din 5 ocazii de gol. Daca nu primesti gol, nu poti pierde, iar daca bati cu 1-0 ai 3 puncte, desigur e mai spectaculos un 4-3, dar tot 3 pucte aduna. Jucand constant Gligor a redevenit jucatorul care il stiam, nu l-am vazut, de mult batand lovituri libere, inainte dadea goluri din astfel de lovituri. Cum David a devenit ” o plomba” de calitate, pe dreapta, logic aparatea a castigat in siguranta. Insa Gligor, Manea, Chindris, Burla, David nu prea au rezerve, macar de valoare apropiata. Deocamdata UTA a dres egalul cu Valcea, logic ar fi sa aduca punct(e) si in etapa urmatoare. Jucand linga Bucuresti, actualul Metalul Resita devine o necunoscuta. Succsa, va fi greu ca la UTA cam toate deplasarile sint lungi.

    0
    0
    1. Figura mare esti Cosmine , faci ce faci dar niciodata nu esti multumit ( vad ca si alti cititori te taxeaza ) . Nu mai lua atat pe „daca” in brate si ia concret faptele petrecute , am castigat ( puteam si mai categoric sa o facem ) , sa ne bucuram pana maine de aceasta victorie , iar de luni sa pregatim cum trebuie depalsarea cu Metalul . Sa avem mare grija , deoarece daca tineti minte in editia trecuta cine a vrut si nu a vrut a castigat la ei ,iar noi cu greu am facut un 1-0. Acum ei ( ca toate echipele de altfel ) se vor ambitiona la maxim ( una e sa joci cu Afumati si alta cu UTA ) , deci atentie mare baieti . Sincer as fi multumit sa se repete scorul din sezonul trecut . HAIDE UTA !

      0
      0
  2. vorbim de jucatori,de scoruri,deplasari,dar de sponsori nu vorbim .uite aici ceva interesant:””Alexandrion Grup se va alătura proiectului suporterilor după ce în urmă cu trei ani au existat tatonări pentru o implicare la concitadina ACS Poli.”” Cum draq se face ca rivali nostri pot aduce sponsori mari si noi ne multumim cu cei din oras care inca cred in UTA! Le multumesc pe aceasta cale ca sunt alaturi de echipa,dar un sponsor cu putere materiala puternica ne-ar ajuta si mai mult.Ganditi-va numai cat ne vor costa deplasarile care sunt lungi(obositoare ptr jucatori) !Numai punem la socoteala restul cheltuielilor!

    0
    0
    1. Stai acolo si vezi-ti de bucurestiul tàu , vad ca te intereseaza mai mult informatiile din Bucuresti si ce fac vecinii nostrii ! Suporti tu cheltuielile echipei , e NA te intereseaza si pe tine vezi doamne de club ,,grijuliule,, ! Te ai mutat in Bucuresti comenteaza acolo pe siturile celor dela FC national sau Sportul studentesc :-)))) ! Timisorenii au mai avut sponsori puternici , si au ajuns unde au ajuns, vai de capàtìna ta seacà !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button