Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Succes clar și două penaltiuri ratate: Cetate Săvârșin – Frontiera Curtici 1 – 4





Revenirea în primul eșalon fotbalistic al județului Arad nu a fost una de bun augur pentru echipa din orășelul ce găzduiește Castelul Regal. Frontiera Curtici a reușit să obțină singura victorie în deplasare din runda inaugurală la capătul unei partide pline cu suspans. Elevii lui Dinu Maghici au pornit bine, deschizând scorul în minutul 17 prin Pleșca. A urmat o perioadă plină de suspans, cu penalti ratat de oaspeți prin același Pleșca, gol egalizator marcat de Turcan și imediat o nouă reușită a oaspeților purtând semnătura lui Rafael Varga. La pauză s-a intrat cu avantaj minim pe tabelă pentru oaspeți, care în partea a doua au ratat un nou penalti, de această dată prin Avrămuțiu. Cu 15 minute înainte de final Rafael Varga a reușit dubla și a adus liniștea în tabăra Curticiului, care a mai punctat chiar la ultima fază prin Săcui.

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru victorie, dar nu sunt mulțumit de joc. Am mai ratat și două penaltiuri pe lângă cele patru goluri reușite, încă nu avem concentrarea ncesară meciurilor oficiale, în plus sunt nemulțumit că am primit gol pe lipsă de concentrare și mari greșeli în lanț comise de jucătorii noștri care erau în posesia balonului. Dar la toate acestea a contribuit și starea foarte proastă a terenului, astfel că nu a ieșit un joc așa cum mi-aș fi dorit. Importantă este însă victoria, una obținută în deplasare, e foarte bună pentru moral. Vrem să facem un joc bun runda viitoare și să câștigăm cele trei puncte, deoarece nu impresia artistică contează în clasament“, ne-a declarat Dinu Maghici.

Cetate Săvârșin – Frontiera Curtici   1 – 4

Au marcat: Turcan – min. 21 / Pleșca – min. 17, Varga – min. 23, min. 75, Săcui – min. 90

Cetate Săvârșin: Irimia – Brie (Crișan), Nicola, Căliman, Benescu, Drăgan (Caucar), Ursulescu (Dumitrescu), Turcan, Iștoc, Marc, Neamț

Frontiera Curtici: Iacob – A. Don, Rotar, Pleșca, Gavriș, Hanc, Parlapan, Varga (Săcui), Liga, Avrămuțiu, Roza (Hadăr)

Arbitri: Mircea Ardelean – Filip Cîrmaci, Florin Vesa

Observatori: Doru Herțeg, Gheorghe Sfăt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button