UTA Arad

Cristian Man:˝Peste șase luni și peste un an, îl văd pe Dennis tot la UTA˝





Cele cinci goluri înscrise în primele trei etape de către DENNIS the MANace au atras serios atenția asupra evoluției excelente a tânărului atacant al UTA-ei. De evoluția fotbalistică a juniorului ce încă nu a împlinit 18 ani s-a ocupat și se ocupă și tatăl său, fost fotbalist și actual antrenor, Cristian Man.

˝Sper să ajungă UTA pe primul loc iar Dennis să joace bine, să marcheze, pentru că asta este datoria lui. Diferența dintre Liga a doua și Liga întîi este foarte mare și dacă Dennis ar face pasul mai sus acum, riscă să nu joace. Are și el minusurile lui, mai are de muncit și eu cred că acum este important pentru el să joace meci de meci, să aibă continuitate și să mai crească în valoare. La 17 ani a decis cîteva partide de liga a doua și desigur că a atras atenția unor cluburi de Liga întîi. Au fost oferte și vor mai fi dar peste șase luni sau peste un an eu îl văd jucând tot la UTA.˝ ne-a declarat Cristian Man, tatăl celui mai valoros jucător de perspectivă din curtea UTA-ei.

Parcursul rapid al lui Dennis de la juniori la seniori a fost posibil datorită ochiului profesionist al antrenorilor. ˝Încrederea acordată de antrenorii pe care i-a avut, Tisza și Păcurar, au făcut ca Dennis să ajungă la echipa de seniori la doar 17 ani, să joace meci de meci, ceea ce este extraordinar. La liga a doua este alt ritm de joc, alte antrenamente, o pregătire fizică și tactică mai bună și asta contează. A început fantastic acest campionat, cu goluri în fiecare partidă, sper să continue tot așa. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, să muncească și să se pregătească în continuare și să fie util echipei.˝  

˝Sunt mândru de fiul meu și sper să ajungă un mare fotbalist.˝ a concluzionat tatăl lui Dennis.

 









26 comentarii

  1. Foarte buna gandire domnule Man. Nu are nici un rost sa plece sa stea pe tusa si sa se piarda ca si altii care au raspuns tentatatiei de a juca in Liga 1. Se va „coace” in Liga 2 si parerea mea ca va ajunge la un club mare din strainatate!!!

    0
    0
  2. Denis il mosteneste pe tatal sau , un fotbalist talentat, care din pacate nu a ajuns in fotbalul mare. Daca nu se intampla nimic neprevazut Denis poate ajunge mai sus ca tatal sau. Va exista un moment cind UTA nu va mai putea satisface ascensiunea lui Denis, dar deocamdata Denis mai are destule de invatat, in primul rand sutul din alergare. El trebuie sa joace, si asta UTA ii ofera acum, o plecare intempestiva il va aduce des pe banca de rezerve, de unde nimeni nu a progresat.

    0
    0
  3. in sfarsit vad un om cu capul pe umeri ce stie tot ce misca in fotbalul romanesc sa nu uitam ca daca merge la mitici nu o sa fie primit cu bratele deschise aici apar coechipieri ce iti dau pase tari o lente ca sa faci greseli si binenteles sa faci tusa nu o sa ii convina lui tamas sau stanciu sa ii iei painea de la gura atentie la anturaje. domnule man va doresc multa sanatate si sa il vedem pe fiul dumneavoastra cu uta in prima divizie si dupa acea intrun campionat puternic.

    0
    0
  4. De la uta nu va pleca in strainatate niciodata tot la mitici va pleca de acolo va pleca in strainatate

    0
    0
    1. La mitici ajunge doar daca conducerea are ceva blaturi cu ei.Poate ajunge afara usor daca face anul asta treaba buna.Totul e ca si conducerea sa il vanda pe bani frumosi si sa aiba parte si de un procent din revanzarea lui !!

      0
      0
      1. tu parcà esti din Bucuresti nu ? Dute latrà la voi acolo la FC National sau Sportul Studentesc :-)))) , si las -o pe UTA in pace ca nu e treaba ta ce se intimplà cu pustiul ! Respirà incontinuare aer de mitic….

        0
        0
        1. „”stimate pupator de gio si martigan”” cred ca ai tras vreo 2 „liniute” inainte sa scri pe site :)) dk esti sub influenta „liniutei” taci draq din gura! ai uitat cand critica-i treaba cu juniorii (altetico…samd?) e o vorba batraneasca :ciocul mic si joc de glezne,asta sa faci tu acum papagalule!!! eu tocmai ca nu doresc sa ajunga la mitici sa pateasca ca Tucu sau Pufi,fraiere! Eu le doresc numai bine la copii astia.Dar la mintea si capacitatea ta intelectuala e greu sa intelegi asa ceva!

          0
          0
    1. Esti in afara fenomenului , se poate vinde usor si in afara , nu doar la mitici …crezi ca cei din conducere nu au si ei relatii cu impresari din strainatate ?

      0
      0
  5. Cel mai tare transfer copil vai de el mai gandeste te poate gasesti unu desi nu cred ca e tot la mitici e viitorul lui la cioban

    0
    0
    1. Se vede ca esti suporter de fatada , Copil in multe partide ne-a scos in sezonul trecut , nu ii discut aici viata extrasportiva , vorbesc doar de fotbal , rautatea lui ( in sens pozitiv ) pe teren impulsioneaza de multe ori echipa

      0
      0
  6. Oaida copil vasi si care au plecat copii au plecat de la atletico si doar oaida mai joaca todea hutan panin botis au plecat de la uta dar acea uta ni mai exista

    0
    0
    1. Pe vremea aia, Todea, Hutan, Panin, Botis, Marginean erau numiti copiii lui Romvest…(aproape) tot asa carcoteli erau si atunci cu Romvestul.
      Este chiar interesant unghiul asta de abordare: oare ce UTA mai aveam astazi, daca Romvestul nu crestea jucatorii aia pe „barba lor” si nu se „afilia” UTA-ei, iar acum daca nu aveam Atletico si toti antrenorii si copiii de acolo in baza careia s-a infiintat UTA Batrana Doamna ?
      Multi tot insista pe „UTA noastra” si „UTA noastra in prima liga”…treziti-va odata, ca nu vedeti padurea din cauza copacilor, nu mai exista Baronul care a facut UTA Cea Mare, nu mai e comunismul si sindicatele care sa tina UTA sus, Aradul nu merita „UTA noastra”, pentru ca Aradul (incluzand asistenta la meciuri) nu poate asigura un buget pentru „UTA noastra”…suntem unde suntem pentru simplu fapt ca atata da comunitatea, iar daca nu existau Romvestul si Atletico, nu eram nici macar aici….despre ce tot „UTA care nu mai exista” vorbiti ?

      0
      0
  7. BRAVO KAIARA, IMI PLACE CA AI PUNCTUL PE I . ARADUL nu o merita pe UTA. pt. ca de zeci de ani nu se implica nimeni ca aceasta echipa sa redevina ce a fost odata pt. fotbalul romanesc. Pe vremuri cand ziceai de Arad ,imediat se spunea UTA. !!!! Dar cu Falca si multi care ar trebui sa se implice pt. acest club ,tac si ii doare in cot . Poate in al doisprezecelea ceas sa se intample ceva dar este foarte greu pt. edilii orasului sa faca ceva pt. acest club. Asta este mergem inainte cu UTA .

    0
    0
    1. Aradul, ca intreg, nu merita UTA. Nu edilii orasului sunt vinovatii.
      Ideea nu e ca UTA sa fie tinuta (numai) de ambitiile unui primar, nu cred ca ne dorim un club care sa se prabuseasca, atunci cand primarul se schimba sau cand e luat de DNA.
      Un club de traditie, un club puternic, rezista prin sustinerea de la comunitatea sa. Asta-i da baza de stabilitate. De la primarie ar trebui sa ne asteptam doar sa ajute cu cheltuielile de competitie (cantonamente, deplasari, intretinere stadion, ma rog, mai un stadion nou cateodata).
      UTA a fost a Baronului, in viitor poate fi a unui patron (chiar daca nu in intregime), insa nu e de dorit sa fie la cheremul unui „baron” in persoana unui primar, care vine si nu stii cand dispare intempensiv. UTA facuta de un primar nu este UTA comunitatii, poate fi prin sursele de finantare directionate acolo, dar nu in spirit.
      Un Arad care sa merite UTA ar trebui sa asigure, stiu eu, macar 40% dintr-un buget pentru prima liga…cand spun Arad, ma refer la sponzori si asistenta la meciuri.
      Asa s-ar face o UTA a noastra si (implicit) stabila, indiferent de cine ar fi primar. N-ar fi buget indeajuns, echipa ar sta in ape mai linistite in a 2-a liga, ar veni niste finantari indestulatoare (ceva sponzori externi, un patron(as)), s-ar ataca prima liga si locurile de top. Ideea e, ca orice ar fi, echipa n-ar disparea niciodata fiindca baza de sustinere de la comunitate ar fi vesnica.
      Astazi, nefiind asta (plus multele carcoteli si pozitii divergente), inseamna ca Aradul nu merita UTA, nu merita UTA care sa mai poata sa fie ca UTA cea glorioasa, din pacate, se pare ca nu merita nici macar UTA de astazi.

      0
      0
    1. N-am uitat nimic, tu vorbeai de „UTA care nu mai exista” (asa cum stii sa scrii David cu „D” mare, s-ar cuveni sa scrii si UTA cu litere mari), nu cred ca te refereai la perioadele Covaci si Salonta, acele perioade au depersonalizat UTA, nu sunt perioade care au definit-o.
      Inca o data, ca sa intelegi: cand definesti UTA (UTA cea mare, UTA noastra), vorbesti de Baron si de perioada sindicatelor (si a fabricii), acestea au format si sustinut (bine) financiar UTA nostra glorioasa. Mai tarziu n-a mai fost nimic stabil si (indeajuns de) bun, noroc cu Romvest si cu Atletico, ca altfel UTA disparea sau era jucaria vreunui baron local.
      Scrii numai ca sa scrii carcoteli…ei, este si asta o meserie, nu te plictisesti 🙂

      P.S. Nu uita de acum incolo sa scrii UTA cu litere mari.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button