UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA, cu avionul spre București, probleme în defensivă. Joi, un nou transfer?





Echipa arădeană se pregătește de o nouă deplasare lungă, după ce în urmă cu o săptămână a făcut un drum până la Suceava. De această dată, UTA va da piept cu Metalul Reșița, formație mutată de patronul Cătălin Rufă tocmai la Snagov. Teoretic, partida se anunță a fi una mai ușoară decât duelul din Moldova, asta deoarece „reșițenii“ au un lot adunat în grabă și după primele trei runde au zero puncte, zero goluri marcate și unsprezece primite.

„Vom pleca vineri seara spre București, cu avionul, de la Timișoara, în jurul orei 19. După o oră vom ajunge în Capitală, iar de la aeroport vom fi preluați de autocarul nostru, care va pleca de dimineață din Arad. Întoarcerea va avea loc tot cu autocarul, imediat după partidă“, ne-a declarat Codru Grădinaru, directorul sportiv al clubului.

UTA așteaptă ședința Comisiei Federale de joi, în cadrul căreia se va analiza cererea făcută pentru rezilierea contractului dintre Daniel Celea și Pandurii Târgu Jiu. Tânărul fundaș central se pregătește deja de ceva timp la Arad iar dacă va primi o hotărâre pozitivă joi, va semna contractul de joc cu gruparea arădeană. Totuși, acesta nu va putea să fie folosit imediat nici de antrenorii de la prima echipă, nici de la gruparea secundă, deoarece se află în stare de suspendare după ce a primit un cartonaș roșu în finalul ediției trecute de campionat. Și Iuga este accidentat după confruntarea de la Criș, astfel că Roli Nagy are ca soluții de rezervă pentru disputa cu Reșița pe Filaret sau Wild, de la gruparea secundă.









11 comentarii

    1. Sa o facă, la UTA nu prea ar avea loc. Măcar să aveți și voi un fotbalist ca în rest sunteți în echipă cu resita si pancota :))

      0
      0
  1. Cand am felicitat conducerea in trecut ca face toate eforturile sa usureze munca baietilor , o gramada de suporteri de carton ( stiu ei care ) mi-au sarit in cap . Nu stiu cate echipe din Liga 2 ( de fapt cred ca nici una ) isi permit deplasarile cu avionul

    0
    0
  2. sigur 3 puncte si 2-0 sau 3-0 ! Sper sà và intoarceti pe primul loc ! Doar citeva etape mai trebuie sa treaca si UTA nu va avea adversar in Liga a doua ! Vom promova depe locul 1.

    0
    0
  3. Echipa fanion a Timisoarei Recasul e clar favorità la faliment, astia nici in Liga a doua nu vor mai ajunge ! Toate balerinele s-au dus acolo ,au -11 puncte ,pina la finalul sezonului probabil cà vor ajunge si ei la +3 !

    0
    0
  4. Comentarii : 1. UTA il da gratuit, la Pandurii, pe Hlistei, dar nu pune conditia sa-l ia , la fel pe Celea. Ciudat ! 2. „Resita” si-a facut rost de jucatori din jurul Bucurestiului, s-a mai intarit, etapa de etapa joaca mai bine, la al doilea meci acasa va fi ceva mai dificil pentru UTA.. 3. Mergem cu avionul, dar nu platim salariile , asta pentru ca din fonduri publice se pot deconta bani pentru deplasari, nu si pentru salarii. Totusi,ca o parere, nu vad utilitatea mersului cu avionul, pina la Bucuresti faci cam maxim 8 ore,pe sosea nu este ca pina in Moldova.(apoi cu 1 ora,la Timisoara+1 ora asteptare+1ora de la avion la hotel,sint minim 3 ore,-nu se castiga mare lucru,-daca nu se pateste la fel ca la Bologna). Oricum asteptam o noua victorie, daca nu cu astia, atunci cu cine ?

    0
    0
    1. Merci frumos pentru observatii, domnule. UTA trebuie sa fie foarte bucuroasa sa aiba asa multi „analisti” priceputi, fiecare zi e un „proces al etapei”, suntem plini de „Ionitoaia” la Arad, vai, ce ne-am face fara voi !?
      Ai facut vreodata deplasare lunga cu autocarul, stand si amortind intr-un scaun, ca sa trebuiasca sa joci a doua zi la capacitate maxima ? Da, se poate face, dar nu bine ! (cred ca s-a putut vedea la braileni, cred ca ei au parcurs deplasarea la Arad in 2 zile, nu ?…si s-a vazut cat au rezistat si cum au cazut dupa 20 de minute..). Vorbiti de niste lucruri de care n-aveti habar, pana si 2-3 ore conteaza, te poti odihni si sa faci un antrenament de dezmortire in timpul asta…macar sa fi avut posibilitatea sa se faca si deplasarea inapoi cu avionul, era foarte bine (chiar daca costa), recuperarea de dupa meci e foarte importanta, castigi o zi in pregatirea urmatorului meci…nu se poate, e bine macar ca deplasarea la meci se face bine, e un lucru pozitiv, dar voi nu stiti sa apreciati, trebuie sa va dati „analisti”.
      Bravo tie amatorule (in ale fotbalului), „..asteptam o noua victorie, daca nu cu astia, atunci cu cine ?”, sper ca UTA sa nu te dezamageasca (prea mult) nici acum si sa le dai o nota de trecere si saptamana viitoare (un 5 acolo, nu fii prea strict)…phfu, vezi bine, ca „analistii” nostri nu sunt usor de induplecat 🙂

      0
      0
  5. @Kaiara, nu din spirit al contradictiei, ci pentru ca saptamana trecuta am facut drumul Arad-Bucuresti iti spun ca a durat 7 ore si ceva, e drept cu autoturismul. Dar, @ion a uitat sa mai adauge, la cele 3 ore descrise, si ora de zbor, deci drumul este de minim 4 ore. Ruta Arad -Bucuresti nu se compara cu Braila – Arad. Eu unul cred ca, daca sint fonduri si vad ca sint ( ca am dat 2 jucatori gratis, mergem a doua oara, din 2 deplasari, cu avionul, etc), e bine ca se limiteaza oboseala. Meciul ar putea deveni imprevizibil, echipa din Snagov, oricum facuta in pripa, fara pregatire,testeaza multi jucatori, au schimbat deja vreo 15 jucatori, au pierdut la Tarlungemi ( doar) cu 2-0. Oricum nu se compara cu PirosPancota. Deci UTA trebuie sa fie vigilenta, zona e populata de lume dubioasa, fluierasi virusati, dar, logic, ma gandesc ca UTA trebuie sa arate ca este …UTA, adica o echipa care nu se sperie, usor. Victoria ar fi deci dorita si posibila. As fi mult mai linistit sa aflu ca clubul face eforturi sa ajunga la zi si cu datoriile la jucatori. Nu cred ca meciul se va da la TV, gazdele nu au nici un interes, doar aradenii. @Kaiara nu toti sint asa experimentati ca dumneata, cu fotbalul, cu recuperarea ( apropos UTA va reveni acasa , imediat…cu autobusul). Cred ca sportarad nu face „procesul etapei”, suporterii cit pot pricepe si cit au timp isi dau cu parerea, unii mai zic si prostii, asa e la fotbal. Asta nu e o culpa, Desigur pentru unii, doar laudele sint dorite si binevenite….”ce ne-am face fara voi ” , esti cumva din sau de linga fenomen ?

    0
    0
  6. Data trecuta am fost la fel ca acuma, mari favoriti cu Resita si deabea l-am dat un amarat de 1-0. Sper ca de data asta UTA. sa nu mai treaca prin aceste emotii si sa invinga fara niciun fel de problema pt. a nu pierde contactul cu locurile fruntase.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button