Fotbal judetean

Gâlcă, gol decisiv pentru încă cel puțin un tur în Cupă: Șoimii Lipova – Millenium Giarmata 3 – 2





Gruparea de liga a patra din Arad a reușit să obțină calificarea în turul trei al Cupei României după o partidă ce a durat 120 de minute.

Partida a avut un ritm bun, iar Sergiu Popa cu un șut bun de la 25 de metri și o reluare a lui Filimon din șase metri au fost aproape să deschidă scorul pentru Lipova. De partea cealaltă, Bujor a fost providențial în fața șuturilor trimise de Stoica și Corlățeanu. Scorul a fost deschis de către Vasinc după o acțiune personală pe partea stânga. Până la pauză însă oaspeții au întors rezultatul și au punctat de două ori prin Soare și Semenea.

Lipova a preluat inițiativa în partea a doua și a egalat prin Filimon, din penalty. Gâlcă putea să aducă victoria cu cinci minute înainte de final, dar șutul său cu exteriorul a nimerit transversala. S-a intrat în prelungiri, unde Lipova s-a impus datorită golului marcat de Gâlcă, care a punctat după un-doi reușit cu Vasinc.

„Sunt bucuros de victorie, a fost mai greu decât ne așteptam, am dat peste o echipă care a muncit mult și ne-a condus cu 2-1. Am avut încredere în băieți și îi felicit pe toți pentru victorie. Până acum am trecut în Cupa României de o echipă din Bihor și una din Timiș, poate vine și una din Hunedoara în turul următor“, a declarat pe un ton glumeț Radu Pop, președintele celor de la Lipova.

Lipova: Bujor – Kocsis (Pantea), Pașcu, Bier, Denuț (Tomuț) –  Gâlcă, Blănaru (Bercu), S. Popa, Gherghel – Filimon, Vasinc.

Giarmata: Rusu (Luca) – Petri, Fl. Olariu, Soare, Artimon – Maghici, Corlățeanu (M. Olariu), Stoica (Leucă), Semenea – Domșa, Trifu

Arbitri: Rareș Vidican – Sergiu Albu, Ciprian Fiter









2 comentarii

  1. „…Scorul a fost deschis de către Vasinc ..” ; „.. Gâlcă, care a punctat după un-doi reușit cu Vasinc..”-… Vasinc asta e invizibil in cele 2 formatii dar a dat un gol si o pasa de gol..ciudat !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button