Arhivă articole

Bulza: ˝Sămădăii au stadion de liga a treia. Vrem victorii în primele trei etape˝

Joi s-a omologat stadionul din Cermei unde va juca partidele de acasă, în zilele de sâmbătă, noua promovată în Liga a treia, Gloria Lunca Teuz Cermei.  Domnul Vancea, președintele AJF Bihor a condus delegația care a dat undă verde pentru sămădăi pentru a putea găzdui la Cermei partide de liga atreia.

˝Este o serie frumoasă, cea mai tare din Liga a treia. Numai echipe una și una. Toți sunt buni, va fi spectacol la fiecare meci. Avem un început în forță și vrem trei victorii în primele trei etape, acasă cu Becicherecu, la Gâlda și acasă cu Ighiu. Deplasările sunt rezonabile, doar Târgu Jiu e mai departe, ne descurcăm și cu asta. Mentalitatea noastră este de învingători, nu ne lăsăm la nimeni, sămădăii noștri să vină să ne vadă că vom face spectacol˝, ne-a declarat peste măsură de încrezător, Petre Bulza, președintele clubului din Cermei.

Prima etapă, Cermeiul va juca acasă cu Becicherecu. Urmează Gâlda (Deplasare), Ighiu (Acasă), stă, Sebiș (A), Ripensia (D), Reșița (A), Lugoj (D), Deva (A), Pandurii II (A), Alba Iulia (D), UTA II (A), Vințu (D), Poli II (A) , Giarmata (D).

0
0

2 comentarii la articolul: “Bulza: ˝Sămădăii au stadion de liga a treia. Vrem victorii în primele trei etape˝

  1. VEZI CA SI PROGRAMUL S-A SCHIMBAT RADICAL ,IN ATENTIA PRESEDINTELUI P.BULZA! VINTU L S- A RETRAS SI S- A FACUT O NOUA PROGRAMARE DIVERITA DE CE CAND ERAU 15 ECHIPE SI UNA S TA ETAPA DE ETAPA! DUPA STILUL BERGER 14 ! INTELEGE CINE TREBUIE SA INTELEAGA ! VEZI FORUM F.R.F.RO

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.