Fotbal judetean

Puncte necesare într-o deplasare complicată: Voința Mailat – Șoimii Lipova  0-2





Un meci pe terenul din Mailat nu e niciodată dinainte rezolvat. Terenul ușor denivelat pe unele porțiuni, dar și maniera în care teamul lui Radu George își joacă șansa, i-a convins și pe cei de la Lipova că pot fi mulțumiți și cu o victorie mică, în comparație cu cea din amicale (8-0).

Deși au fost la cârma jocului pe întreaga durată a partidei, golul deblocării a venit doar în minutul 68. A fost nevoie de una dintre execuțiile speciale ale lui Blănaru (lovitură liberă direct în vinclu) pentru 0-1, liniștea fiind adusă de Filimon, cu 4 minute înainte de final, printr-o lovitură de cap la centrarea lui Vasinc. „Sincer, ne așteptam la un meci mai ușor, având în vedere că i-am bătut la scor în amical, dar nu a fost deloc așa. Mailatul s-a apărat destul de bine, în 8-9 oameni, suprafața de joc nu ne-a ajutat nici ea, iar noi veneam și duă 120 de minute în Cupă și am acuzat o anumită stare de oboseală. Până la urmă, importante rămân punctele pe un teren unde nu multe echipe vor câștiga în acest campionat”, consideră Vlad Filimon, care a avut și o bară în prima repriză.

Formații:

Mailat: Barabaș – Mihnea, Bălă, Cernat, S. Popa – C. Morariu, Ungureanu, Mateucă, Botuși – Chepețan (Cheșa), Botuși (Cotoc). 

Lipova: Bujor – Pantea, Bercu, Blănaru (Bier), Tomuț – Gîlcă (Orza), Simion, S. Popa, Filimon – Vasinc (Albulescu), I. Gherghel. 

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Alin Bolcaș, Călin Cășuț

Observatori: Corneliu Tiulea, Marcel Vida

9 comentarii

  1. Primul gol al LIPOVEI ,s-a marcat pe greseala de arbitraj. La un fault
    al echipei din MAILAT, arbitrul NICORAS, lasa avantaj LIPOVEI. Unjucator
    din Llipova preia mingea ,paseaza unui coechipier, dar acesta nu reuseste sa preia mingea si balonul iese in afara terenului de joc. In loc sa se dea AUT pentru MAILAT,arbitrul revine in mod nejustificat si acorda lovitura libera pentru Lipova,
    lovitura din care Lipova marcheaza GOL direct. Consider ca daca LIPOVA nu marca
    din aceasta lovitura alta era soarta mecilui. Nu contest faptul ca LIPOVA nu-a
    meritat victoria, Dar……????

    0
    0
    1. Nu prea te pricepi amigos. Se da avantaj, dar daca nu se materializeaza, arbitrul e dator sa revina si sa dea fault, mai degraba te-ai intreba ce faceau zidul si portarul, la o lovitura libera.

      0
      0
  2. Ce materializare,,??? ai avut poesia, migea a ajuns la tine , nu la adversar,,?
    Daca balonul ajugea la adversar, atunci inteleg ca nu se materializeaza, dar daca nu ajuge ce nu se materializeaza ??? …povesti taticule… povesti…
    A fost fault, un coleg al jucatorului faultat a preluat mingea , s-a lasat avantaj, aceata, a driblat un adversar si-a pasat unui coechipier, care nu a receptionat balonul care a iesit , in aut, ,Ce REVENIRE< CE MATERIALIZARE.<<>??
    A ajuns balonul la un jucator, de la echipa care a faultat ,ca sa se revina la faultul initial..??/ Hai sa fim seriosi.

    0
    0
  3. Hai sa fim seriosi . Ce tot te vaiti mai rau ca o femeie ? Mailatul a tras un singur sut la poarta ati avut poate 25% posesia mingii . Zi mersi ca ati luat doar doua ca putea fi mult mai mult . Ati jucat cumva si noi cei din tribuna nu am vazut ? Asta e valoarea voastra asa ca las-o mai moale . Ca nu te-a furat nici un arbitru . Inca din contra Mateuca ala al vostru poate merita un rosu la cate faulte a facut

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button