UTA Arad

Băiatul lui „Papi” își încearcă șansa în „alb-roșu”

Marius Popescu a fost printre cei mai iubiți și apreciați utiști în perioada în care „Bătrâna Doamne” revenea pe scena primului eșalon la începutul anilor 2000. A fost unul dintre „eroii” acelui meci de poveste: UTA  – Gloria Bistrița 6-0, când arădenii erau aplaudați la scenă deschisă minute în șir de un întreg stadion „Francisc Neuman” înainte de a lua drumul Diviziei B. „Papi” a mai jucat și la „matineu” în „alb-roșu”, încheindu-și cariera de fotbalist trei ani mai târziu în culorile grupării cu care se identifică, Universitatea Cluj. 

Tot în curtea „șepcilor roșii” a crescut și băiatul său, Patrick. Mijlocaș ofensivul ofensiv va împlini pe 19 decembrie 20 de ani și e considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației sale. „De astăzi, Patrick Popescu se pregătește cu noi și, în principiu, va rămâne la club”, a confirmat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

După cum se știe, Adrian Petre a fost convocat pentru acțiunea naționalei Under 19 din Finlanda, dar va pleca spre București, împreună cu Dennis Lazăr doar mâine seară, după ce vor evolua la Elite în partida cu LPS Satu Mare.

Comentarii Facebook

0
0

2 comentarii

  1. Marius Popescu este fiul unui fost presedinte de CAP din satul Totoi,comuna Santimbru si amandoi erau mari utisti.Pacat ca ,,presedintele,,poreclit ,,Stalau,, ne-a parasit de cativa ani si nepotul acestuia Patrick ,e un bun fotbalist clujan ,care ma bucura ca a venit la UTA !PAPI SA-TI TRAIASCA FIU SI SA IUBESCA UTA CA SI TINE SI BUNICUL LUI,om deosebit !HAI UTA!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close