SOIMII PÎNCOTA

Pasculi nu mai vine la Pîncota, Massone a „virat” spre un alt antrenor





Ceea ce a fost valabil săptămâna trecută la Pîncota legat de antrenor și unii fotbaliști a căzut în ultimele două zile. Angelo Massone și partenerii săi nu sunt  dispuși să-și deschidă prea mult punga, astfel că argentinianul Pasculi (foto) nu va mai sosi la Arad. În schimb, patronul italian al „șoimilor”ar fi viraj deja spre un alt tehnician, care,din câte se aude, va sosi chiar mâine în orașul nostru.

În ceea ce privește lotul de jucători, și tranferul fostului stelist Dorinel Popa, pare să fi căzut tot din rațiuni financiare, în timp ce negocierile cu Issa și Negoescu continuă. În schimb, egipteanul Ibrahim Cheriff și francezul Ibrahim Sarr au semnat acorduri cu pîncotanii, dar nu vor putea fi utilizați până nu le sosește cartea verde. Ambii sunt mijlocași centrali, dar la nevoie pot juca și în centrul defensivei. Din câte se pare, a mai fost rezolvat și un fundaș stânga uruguayan, dar și în cazul său e nevoie de cartea verde.

În schimb, a intervenit o probleme cu juniorul Cosmin Farcaș care nu s-a mai prezentat la antrenamente și, probabil, conducerea clubului îl va amenda.

3 comentarii

  1. Cum nu joaca Issa cel putin la o echipa de primele 2-3 locuri in liga 2, daca nu chiar in liga 1 nu reusesc sa ineleg.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button