UTA Arad

Celea și Gîrbiță coboară la „satelit”, Nagy – tot pe mâna tinerilor din propria pepinieră cu Mioveniul





UTA susține un examen important mâine, împotriva unei formații foarte compacte, pe gustul lui noului său antrenor, Alexandru Pelici. Probabil, arădenii vor avea o posesie superioară contra Mioveniului, care – însă – e de așteptat să fie foarte tăioasă, în special prin Ayza sau Năstăsie. 

Prin urmare, stafful tehnic „textilist” a luat în lotul de 18 în special fotbaliști cu profil ofensiv. În consecință, Roland Nagy a decis să îi împrumute la „satelit” petru meciul cu Poli II pe fundașii Celea și Gîrbiță, cu mențiunea că acesta din urmă poate evolua și în centrul liniei mediane. Pe lângă „unsprezecele” deja consacrat, cu variabilele Jorza – Tănase sau Copil – Andor, la dispoziția antrenorilor mai sunt Covaci, Costin, Vlad sau Stahl, adică fotbaliști din propria pepinieră.

După cum se știe, Adi Petre și Dennis Lazăr sunt la lotul național Under 19, iar Rafael Iuga și Norbert Polgar sunt accidentați. „Ne bucurăm că Norbi a reluat alergările. E într-o fază incipientă a pregătirii, dar recuperează din mers și sperăm să contăm în curând din nou pe el”, a precizat Cristian Todea, antrenorul secund al arădenilor. În fine, cum Mara mai are de ispășit o etapă de suspendare, vice Miron va fi Alex Barna.

Așadar, mâine, începând cu ora 12,30 (în direct pe Digi Sport1), e de așteptat să vedem la lucru următoarele formații:

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Jorza, Chindriș, Andor – Man, Curtuiuș.

Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, I. Stoica, Edi Stoica – Boboc, Biceanu – Rădescu, Năstăsie, Ayza – Nilă.

Arbitri: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Andrei Chițoiu (Timișoara). Rezervă: Vladimir Nagy (Aiud)

Observatori FRF: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin)

FOTO: UTA Media Design

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button