UTA Arad

Duckadam: „Aradul e un oraș preponderent dinamovist, e cu atât mai îmbucurător transferul lui Man la Steaua”





Oarecum, carierele lui Helmuth Duckadam și Dennis Man se aseamănă prin faptul că ambii s-au remarcat la UTA înainte de a pleca la Steaua București. La sport.ro, „Eroul de Sevilla” a recunoscut că a pus și el umărul la transferul „perlei” arădenilor. „A fos primul transfer în ultimii ani de zile în care am fost și eu implicat. Bine, mai mult prin intermediari, prin vorbe, însă ieri chiar credeam că nu se mai poate face acest transfer. Cei de la UTA erau pe o poziție de forță, foarte duri , dar acum că s-a realizat mă bucur cu atât mai mult cu cât știu că băieții de acolo sunt foarte serioși și vor să ajungă la performanță. Cred că aici e un mare avantaj pentru băiat. E un băiat de mare perspectivă. Sigur, nu cunosc suma exactă cât s-a dat pe el. În primul rând, era păcat pentru el să mai rămână un an în Divizia B și să nu mai aibă continuitatea de a juca în Liga 1 la un club ca Steaua”, a menționat fostul goal-keeper.

Președintele de onoare al Stelei consideră că Dennis Man face din dezavantajul de a nu fi apt de joc în Europa League un…avantaj: „La Steaua are șansa de a juca meciuri importante, să evolueze în Cupele Europene… Deși acum nu are drept de joc în grupele Europa League, poate fi un avantaj pentru el, în sensul că va fi proaspăt pentru campionat. E un fotbalist tehnic, care, sigur, mai trebuie să pună niște forță pe el, cred că în două-trei luni se poate acomoda și va intra în ritm. Așadar, cred că e un câștig în primul rând pentru băiat, dar și pentru Steaua”. 

În fine, Duckadam a recunoscut că nu are relații prea strânse cu actuala conducere a „Bătrânei Doamne”. „Nu am o legătură prea strânsă cu cei de acolo, Aradul e un oraș preponderent dinamovist. Însă, acum că am reușit să aducem și noi un jucător la Steaua e cu atât mai îmbucurător”, a încheiat fostul portar născut la Semlac, dar declarat suporter al Stelei, formație cu care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

12 comentarii

  1. Aradul ar trebui sa fie un oras preponderent utist, iar tu nu faci parte din Arad. Esti doar un mitic, o sluga la stana…

    0
    0
  2. Aradul fotbalului mare pe care-l cunosc eu, nu a fost niciodata nici stelist, nici dinamovist, din contra, s-a luptat de la egal la egal cu aceste cluburi care le racolau jucatoirii si cea mai mare satisfactie era sa le invinga!

    0
    0
  3. Aradul dinamovist?, de cand? nici pomenela,noi uram in egala masura atat dinamo cat si steaua sau rapid.sa numai spui la nimeni ca esti aradean

    0
    0
  4. O intrbare de bun simnt In octombrie 1993 cind UTA invingea Dinamo cu 1-0 Cu un gol de senzatie Ce era Aradul? Utist si nu Dinamovist Cind in noiembrie acelasi an UTA rapunea Steaua Echipa campioana cu golul lui Adi Ungur In fata unui Sadion in care nu mai era loc sa stai Ajunsesers sa stea prin pomi pe blocuri Ce era Aradul stelist? Nu spiritul UTA-ei e ceva ce bucurestenii nu au cum sa inteleaga Aradenii iubitori de fotbal se indentifica cu UTA Nume ca Pechiovschi Leleter Dembrovschi Sinescu Ungur Stupar Mutica Nicolae Mitu Szel Grad Diaconescu Todea Botis Panin Ciubancan Baciu Dumnezu sa il odihneasca Maris Ianu Pit EI au fost UTA pentru Arad

    0
    0
  5. Il stiu bine zi il consider amic pe Helmuth. Greseste,la Arad ori Dinamo ori Steaua nu prea sint iubite,exceptie e cind reprezinta tara.Aradul fotbalistic e cu UTA, oriunde este ea. UTA a suferit din cauza celor doua..Helmuth vine rar la Arad,,depinzand de Becali vede deformat zona.El a ramas un utist realizat la si prin Steaua.Este iubit la Arad

    0
    0
  6. Domnule Dukadam,am tot respectul pt. tot ce a-ti facut pt. fotbal, dar am un singur regret si acela ca de cand a-ti plecat de la UTA., echipa care va lansat in fotbalul mare, a-ti uitat-o de foarte multi ani si asta este pacat pt. dumneavoastra pt. ca a-ti uitat de unde a-ti plecat . Iar referitor la acest jucator talentat la varsta lui,de ziceti ca a-ti pus o vorba pt. el, sa stiti ca nu stiu cat de bine va fi pt. el pt. ca tare imi este frica ca Dennis Man va face tusa foarte mult la Steaua cum o fac dealtfel si fosti lui colegi plecati cu mari sperante si fac tusa la greu respectiv Hlistei si Rus !!!!. FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  7. bv helmut trebuia sa spui ca te referi ca uta a dat jucatori la dinamo in trecut asta da dar de aicea nu inseamna ca aradul este dinamovist ,poti zice asta daca il pui pe piros in calcul .Mai repede e simpatizata steaua ca a facut treaba de multe ori in europa

    0
    0
  8. Dukadam sluga cioban! Esti un nesimtit sa numesti Aradul dinamovist! Sa-ti fie rusine! AI UITAT de unde ai plecat! Ai uitat ca ai jucat pentru acest club si daca nu era UTA poate nu ajungeai nici tu la steaua!

    0
    0
  9. Dragilor, trebuie sa-l intelegeti pe Duckadam, asa e a plecat de la UTA la Steaua, insa dupa ce a pus ghetele in cui, Aradul l-a neglijat. A ajuns sa traiasca „acasa” intr-o relativa saracie. Becali „ciobanul” i-a dat o noua sansa si , cred eu , l-a readus intr-o anume vizibilitate pe care o merita. Oricum parerile lui Duckadam conteaza mai putin dupa cum observati. Ozi buna tuturor si… HAI UTA !!!

    0
    0
  10. Oameni buni, fiti realisti. iesut brusc din fotbal, a dus-o greu o vreme, apoi s-a implicat la Vagonul Becali i-a intins o mana, il plateste, i-a dat o functie, sta in Bucuresti. Nu a jignit UTA sau Aradul,iar daca-ti spui parerea cinstit nu ar trebui sa fii jignit d niste prea patimasi suporteri utisti (Iata consemnari nedemne de un suporter utist : sluga la stana ; a-ti (ati) uitat de unde a-ti plecat ; sa numai spui la nimeni ca esti aradean ; sluga ai fost sluga ai rămas.; Dukadam sluga cioban! Esti un nesimtit ; ) Noroc ca helmut a ramas un om calm, cumpatat si nu cred ca pune la suflet. Dar sint in Arad destui needucati care stiu sa butoneze…..De ce sa jignesti ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button