UTA Arad

Man ia numărul „Fiarei”: Arădeanul va purta „7-le” la Steaua și ar putea debuta mâine seară





Prima zi a lui Dennis Man la București a fost extrem de agitată. După o primire originară avută pe Aeroportul Otopeni, cu remarca de-a dreptul glumeață a lui Mache, alias Marius Ianuli: „Daca vorbesti cu presa, iti rup picioarele”, fostul fotbalist al UTA-ei și tatăl său au fost primiți de Gigi Becali la Palat. Aici se afla și Ana Maria Reghecampf, noul impresar al fotbalistului și soția antrenorului Stelei, cei trei imortalizând momentul întâlnirii cu o poză ce face deja înconjurul mediului on-line. 

Din câte se pare, printre altele s-a vorbit și de numărul pe tricou pe care Man urmează să-l poarte în „alb-albastru”, iar acesta este unul cu mare greutate. Atacantul de 18 ani va primi, probabil, 7-le lui Marius Lăcătuș, fotbalistul exponențial al Stelei și fost antrenor la UTA în sezonul 2006-2007 și câteva etape din următorul al echipei arădene în Liga 1. Numărul 7 fusese al lui Chipciu, apoi a ajuns la Tănase, care va primi acum 10-le lăsat liber de Stanciu, transferat și el la Anderlecht.

În această dimineață, Dennis Man va efectua vizita medicală la o Policlinică privată din Capitală, iar după-amiază va participa la primul antrenament alături de noii colegi, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Totodată, mâine seară, există șanse ca fotbalistul arădean să debuteze deja pentru vicecampioana României, în meciul din Cupa Ligii,cu FC Botoșani. Partida începe la ora 20,30 și e transmisă în direct de Digi Sport.

După cum a recunoscut și Gigi Becali, transferul lui Man la Steaua s-a făcut contra sumei de 300 de mii de euro. Gruparea arădeană și-a ținut și un procent de 10% dintr-un viitor transfer, dar mai poate câștiga alte 100 de mii dacă tânărul atacant intră pe teren în 10 meciuri oficiale pentru steliști într-un singur sezon și alte 100 de mii de euro dacă debutează la echipa națională de seniori.









8 comentarii

  1. Dragilor, sincer, sunteti unul din site-urile de sport pe care intru tocmai pentru ca nu aveti stiri „cocalare” , gen becali, reghe, mitica, sandu, etc… Nu ne mai intereseaza ce face baiatu asta. O plecat, drum bun, dar chiar nu ne intereseaza ca face dragoste cu mache, cu prodanca sau ca merge la palat.

    0
    0
  2. Eu vine dela derbedeu! Esti un prost. Copilul asta a muncit pt. UTA ARAD , maine special ma voi uita cu placere la steaua sa-l vad , ma rog la al de sus sa dea gol , ca sa-l vinda miticii cit mai repede , de ex. Real Madrid sau Atletico sau poate in alt campionat puternic ….Hai Denis , Aradul te sustine !

    0
    0
    1. Probabil tu te uiti cu drag la steaua si cand joaca impotriva chiajnei. Esti un rebut, o scursura care comentezi intotdeauna pe site fara vreo logica. Probabil esti un bolnav psihic…

      0
      0
  3. Oamenii lui becali sunt tot oieri ca si el,auzi cum intampina individul ala, caci nici nu merita sa-i pronunt numele ,pe aradeanul nostru talentat! Pe langa faptul ca sunt mitici sunt si obaznici,auzi la el ! Nu are voie sa vorbeasca cu presa,dar de ce !? Era si asta prevazut in contract sau oieri cred ca toata lumea e la picioarele lor!? Sper ca D.Man sa le de-a peste nas astora, prin evolutiile sale si sa faca repede pasul spre nationala ptr.ca nu vad de ce l-au cumparat si sa nu joace macar 10 meciuri oficiale in stagiunea recenta, in acest fel toti cei 500 mii euro vor intra in conturile cluburilor din Arad! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. Nu e problema. Ca pana sa promovam la anul, poate vom ajunge in cupa sa jucam cu ei si LabușMache poate va lua loc pe banca. Sa ne arate cum e cu ruptul de membre..
      Bafta Dennis! Sper sa pleci cat mai repede de acolo. Sa nu mai aud de oier si familia mondena antrenor-impresar ca vomit.

      0
      0
  4. Si eu il voi urmari pe Denis Man, cu simpatie, in activitatea ce o va face la Steaua si apoi ,mai departe,in cariera. Daca nu va reusi o cariera de tip Coras sau Ungur, i-as dori sa ajunga macar un jucator bun de prima liga , ca si Balgradean, Purice, Tucudean, etc. Sint putini aradeni in fotbalul de prima liga. Dar Denis are deja calitati rare ,la 18 ani : da bine cu capul, e iute tare, are dribling. A plecat putin prea repede, dar…cine stie ?, Va avea nevoie doar de consolidarea fizicului, si sper sa aiba si putin noroc sa joace si sa-i reziste incheieturile.Eu apreciez orice fotbalist plecat de la Arad, cita vreme UTA nu este in prima liga, dar sper..si in ani mai buni.

    0
    0
  5. Nu ca ar avea cine stie ce insemnatate dar totusi ca sa fim mai exacti in informatii, trebuie precizat ca numarul 7 il va purta croatul Jakolis…

    0
    0
    1. Nu ca ar avea cine stie ce insemnatate dar totusi ca sa fim mai exacti in informatii, tebuie precizat ca numarul 7 il va purta romanul Dennis Man … Jakolis va avea 17 …
      chiar crezi ca a facut manager articol din burta?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button