Fotbal judeteanNational Sebis

Sebiș – Ighiu și Lipova – Deva, în turul trei al Cupei României





Formațiile arădene rămase în cursa pentru Cupa Românei Timioreana, până când li se vor alătura Șoimii Pîncota și UTA, și-au aflat adversarele din turul trei al competiției.

Ambele vor juca pe teren propriu, pentru Lipova, câștigătoarea fazei județene acest lucru fiind de la capul locului o certitudine. Marți, 13 septembrie, trupa lui Flavius Sabău o va găzdui la Zăbrani pe Cetate Deva, grupare cu pretenții în seria a IV-a a Ligii a 3-a.

Național Sebiș o întâlnește în cale pe Performanța Ighiu, vicecampioana ediției trecute. Cele două formații sunt cotate printre principalele candidate la promovare în acest sezon, în disputa de miercurea viitoare combatantele urmând să-și ia măsurile înainte de confruntarea directă din campionat.

Ambele partide, de pe 12 și 13 septembrie, încep la ora 16,30.









3 comentarii

  1. Raducu cum ai cerut asa sa si intamplat,,,,,,dupa Bihor, Timis a venit randul judetului Hunedoara ~ Bafta si HAI SOIMII.

    0
    0
  2. Am urmarit pe radio tm live meciul Sebisului…sincer imi pare o echipa mai buna ca Uta bd…nu degeaba i-au si batut in amical!

    0
    0
  3. Ba nu mai spune glume de-astea ca te mai crede lumea! Vino pe stadion ,o juca Sebisul bine dar mai are mult pana sa fie de nivelul U.T.-ei! Apropo i-am vazut cu Ripi si au castigat la pas urmeaza Scolar Resita si dupa mai vedem…. In amicale si Barca pierde si chiar a facut-o rusinos in acesta vara insa amicalele sunt irelevante, DE ACEEA SUNT AMICALE! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button