SOIMII PÎNCOTA

Oddi și Salfa și-au început mandatul la Pîncota cu o nemulțumire: lipsa terenului de antrenament





Șoimii Pîncota ar fi trebuit să intre de azi pe mâna tandemului de antrenori Giancarlo Oddi și Fausto Salfa. Cei doi au aterizat la Timișoara în jurul orei 14,30 și au ajuns la timp pentru ședința de pregătire prevăzută spre seară. Însă, la Arad, au avut parte de prima surpriză neplăcută. Echipa nu a găsit un teren regulamentar nici astăzi, astfel că s-a mai apelat odată la pista atletică a arenei Gloria.

Aici, „șefi de orchestră” au fost încă odată Dumitru Mitu și Călin Petrică, iar celor doi  italieni nu le-a rămas decât să privească totul de pe margine. Au discutat în permanent între ei, probabil Salfa (foto) comunicându-i colegului său impresiile despre jucătorii văzuți la treabă în partida de sâmbăta trecută, cu Unirea Tărlungeni.

Probabil, mâine, „alb-negrii” se vor antrena pe arena „CSȘ Gloria”, ocazie cu care tehnicienii din Peninsulă vor începe să le împărtățească noilor elevi din ideile lor tactice. În paralel, conducerea executive lucrează la întărirea lotului, în această seară urmând să mai sosească și un vârf de atac hondurian.

Un comentariu

  1. Hai Pancota nu retrograda,caci in campionatul viitor ne poti ajuta.UTA nu te razbuna pe Soimi pentru neputinta de la Brasov !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button