Alte sporturi

Arădeanul Sandu Ion vrea să fie șeful Comitetului Olimpic și Sportiv Român





Surse din olimpismul românesc au declarat pentru ProSport că preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Sandu Ion, va candida la alegerile pentru postul de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, alegeri care vor fi organizate în jurul datei de 15 noiembrie. Miliardarul arădean e susţinut de Alin Petrache şi de Ioan Dobrescu, oameni care au încercat să-l convingă să candideze pe Mihai Covaliu. Preşedintele de la FR de Scrimă ar fi refuzat, iar cei doi s-au orientat către fostul sprinter.

La 29 august, Alin Petrache a demisionat din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, pentru neîndeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, mai exact câştigarea a 6-8 medalii. România a participat cu 96 de sportivi şi 7 rezerve la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în perioada 5-21 august, şi a cucerit cinci medalii — una de aur, una de argint şi trei de bronz. Aceasta a fost cea mai slabă clasare a delegaţiei României în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice după al doilea război mondial, locul 47.

prosport.ro









2 comentarii

  1. Sandu ion nu e aradean..se vede si pe moaca lui ca are acea fizionomie de moldovean! Asta alaturi de falca sunt principalii gropari ai legendarei UTA, adevarata campioana a provinciei! In plus disparitia fostei vicecampioane Gloria Arad tot lui i se datoreaza! Suie Mandu!!

    0
    0
  2. Sper sa nu-i poata prosti pe mitici, dupa ce a distrus UTA, Gloria, acum si atletismul romanesc. Ar fi o tragedie sa fie in fata unui Belu, Patzaichin,Szabo, etc

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button