UTA Arad

Utiștii cântăresc la miligram posibilele întăriri: „O loterie dacă îi aducem de azi pe mâine”





După cedarea lui Dennis Man la Steaua, devenise evident că UTA ar mai avea nevoie de cel puțin un jucător de atac. Acum că, teoretic, ar trebui să fie bani și de acel fundaș central cu experiență solicitat de stafful tehnic încă de la începutul verii, „oficialii” arădeni au lărgit puțin sfera de căutare.

Cum, însă, perioada de transferuri s-a încheiat pe 5 septembrie, „alb-roșii” au rămas să aleagă doar din fotbaliști liberi. În acest sens, au apelat la o serie de impresari, iar propunerile sunt numeroase. Dar: Unii nu au jucat de ceva vreme, e o loterie dacă îi aducem de azi pe mâine. Este clar că acum trebuie să ne orientăm doar spre jucători liberi de contract. Sunt o mulţime, mai mulţi străini decât români. Momentan, mai testăm piaţa, dar va veni şi momentul în care Ad. Petre va merge la lot şi va trebui să facem ceva, eventual să improvizăm în atac”, a menționat Roland Nagy.

Deocamdată, tehnicianul se bucură de revenirea lui Norbert Polgar în circuit și-l promovează încă odată pe Celea. „Norbi e din ce în ce mai bine, își recapătă ritmul, iar, sâmbătă, probabil va face parte din lot. Nu este exclus să și evolueze câteva minute, ținând totodată cont și de meciul echipei satelit ce are meci ceva mai greu cu Sebișul. Și, cu tot respectul pentru Pîncota, echipa Sebișului arată mai bine la această data, iar pentru unii fotbaliști de-ai noștri e important să strângă minute oficiale împotriva unor adversari buni.  Când spun asta, îl pomenesc și pe Celea, pe care nu știu cât l-ar ajuta să debuteze împotriva Pîncotei, decât să joace cu Sebișul. La prima echipă mai e și Filaret care-și așteaptă rândul, iar Celea, deși are calități, talent și potential, are nevoie de puțin rodaj”, a mai spus „principalul” arădenilor.

FOTO: Ciprian Petcuț

 









4 comentarii

  1. pai jucatori liberi ne si trebuie, ca de cei sub contract, nu aveam oricum bani…asa ca aduceti jucatori in probe si selectati apoi ce e bun si Stratila a fost adus liber de contract si acum ar fi bine daca am avea 2-3 de valoarea lui…

    0
    0
  2. In meciul cu Pancota l-as promova pe Celea inca din min.1,ca sa prinda curaj ,ne fiind un meci greu si unde 1-0 e bun, deoarece Piros este acum cu UTA !UTA 2 nu ar trebui sa incurce Sebisul,caci asa proceda pe timpuri Strungul Ar cu UTA !!!! D-lor Piros,Massone si asociatul sau italian cred ca e cazul sa puneti antrenor roman ca se apropie mijlocul turuluiu ligi a 2-a !Sa auzim numai de bine,dar la UTA ne trebuie intariri in defensiva si atac !Povestea ca UTA a renuntat la locul pentru liga 1 e adevarata inca de la inceputul ligii1,dar cum ce prezentam cu UTA in prezent si acest campionat e ratat !

    0
    0
  3. Cred ca sunt vorbe de adormit iubitorii echipei. NU vor aduce nimik,au alte interese. Stiu ca iar vor aparea niste „iubareti de dosuri” cand spun ca Roly ar trebui inlocuit,Nu el face jocul echipei ci jucatorii prin inspiratia lor au adus multe bucurii suporterilor. Ce vreti de la un tip care a jucat si ca fotbalist numai aparare.Nu are viziune ptr constructia jocului.Apropo care este situatia stadionului? Poate daca ar avea un gazon bun,poate arata alta fata UTA!! dar nu prea cred ,am vazut capacitatea lui ROLY!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button