Fotbal judetean

Zbor drept și în Podgorie: Păulișana Păuliș – Șoimii Șimand  1-2





Șimandul a rezolvat o deplasare complicată în uvertura rundei cu numărul 5 al Ligii a IV-a. „Șoimii” au zburat drept și în Podgorie, atacanții săi făcând din nou diferența pe tabelă, evenimentele importante consumându-se după pauză.

Chiar dacă și primele 45 de minute au fost alerte, cu ocazii de ambele părți, tabela avea să se modifice de abia în parte secundă. La 3 minute de la reluare, Șimandul a legat frumos 6-7 consecutive în viteză, pasa decisivă aparținându-i lui Petrilă, iar finalizarea lui Faur din numai 7 metri. 14 minute mai târziu, Țigan l-a deschis pe Cosmin Petrilă, acesta a pătruns în careu și a tras din unghi la colțul lung. Păulișul a avut reacție, prin reușita de autor al lui Geanîm care i-a luat fața din aer lui Vaida și marcat pentru 1-2. Până la final, Dennis Calancea și Geanîm au mai avut alte situații de poartă, dar vizitatorii au scăpat în câștigători.

„Am intrat mai greu în joc, deoarece aproape toată echipa a venit la meci direct de la servici. După o prima repriză de tatonare, echilibrată, am fost echipa mai bună zic eu. Am înscris două goluri frumoase, lucrate și chiar dacă Păulișul a mai avut și ea ceva ocazii, cred că am câștigat meritat. Ne bucurăm de acest debut pozitiv de campionat, dar obiectivul nostru rămâne, același, salvarea de la retrogradare. Cu cât îl atingem mai repede cu atâta mai bine. Azi stăm bine cu rezulatele și jocul, dar cine știe ce se poate întâmpla în etapele ce urmează. La acest nivel, depinzi de mulți factori, iar aceștia pot fi variabili de la o săptămână la alta”, ne-a declarat Jany Ruska, antrenor și jucător la Șimand. 

Formații: 

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Mariș, Ambruș – D. Calancea, Savu, Sarvici (56 Geanîm), Ș. Calancea (50 Bruț) – D. Popa (83 Stoian), Itu (63 Mițiți).

 Șimand: Vaida – Cătană, I. Ruska, Tolan (46 A. Pantea), Malancu – Rechițan (46 Măcinic), Țigan, R. Pocioian, Berar – Faur (70 Mărcuș), Petrilă (90 Cuc).

 Arbitri: Cristian Trif – Emil Arsa, Florin Vesa. Observatori AJF: Iosif Manușov, Vasile Rad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button