UTA Arad

Fanii, alături de favoriți la Sînmartin și cu bani prin „Pachetul Suporter”





Meciul de mâine, contra celor de la Luceafărul Oradea (ora 15.30), stârneşte interes în rândul fanilor, deşi este televizat. Asfel, Suporter Club UTA organizează o deplasare la acest joc, el desfăşurându-se în localitatea Sânmartin.

„Utiștii care vor să însoțească echipa la Oradea o pot face. Plecarea va fi MÂINE, la ora 13.30, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrieri la numerele de telefon: 0756.321.485 sau 0724.295.140, sau pe pagina de facebook a Suporter Club UTA. Înscrierea este obligatorie!” – scrie în comunicatul SCU.

În altă ordine de idei, Clubul UTA are bucuria să anunțe numele unui nou susținător. Imre Horvath, care a fost alături de gruparea „alb-roșie” și sezonul trecut, a achiziționat unul dintre pachetele ”Suporter”, puse la dispoziția fanilor care doresc să susțină clubul și la un alt nivel.

3 comentarii

  1. eu zic ca , clubul trebuia sa gandeasca pachete suporter si de alte valori gen: 50 euro,100 euro, 200 euro,300 euro, asa se atragea un numar mai mare de suporteri, care vor sa sustina echipa, sunt putini cei care dispun de 300 euro…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button