UTA Arad

Livetext: UTA – CS Afumați: 2-1, final





Sâmbătă, ora 10,55, stadion Motorul, vreme însorită, dar rece, spectatori 500.

Formații oficiale:

UTA: 1 Miron – 22 David, 26 Manea, 2 Gligor, 14 Burlă – 18 Strătilă, 3 Chindriș, 17 Jorza, 9 Andor – 11 Petre, 7 Curtuiuș. Pe bancă: 12 Barna – 8 Filaret, 21 Costin, 20 Polgar, 24 Covaci, 10 Copil, 13 Tănase. Antrenor: Roland Nagy.

Afumați: 1 12 Obretin – 17 Robicek, 4 Patriche, 6 Buzea, 18 Covalschi – 14 Olariu, 11 Balgiu – 9 Popa, 24 Tudorache, 10 Șt. Vasile – 5 Verdeș. Pe bancă: 99 Misa – 2 Gheorghe, 7 Zaharia, 8 Petculescu, 15 Moglan, 19 Vlada, 22 Costache. Antrenor: Vasile Neagu.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmbovița), Gabriel Cătană (Târgoviște). Rezervă: Paul Unimătan (Zalău).

Observatori FRF: Dan Monea (Aiud) și Ion Lupșa (Caransebeș)

Linkul este AICI.

FOTO: Ciprian Petcuț

8 comentarii

  1. Uite ca ne-am facut griji si cu Afumatorii. Greu,foarte greu si cu aceasta victorie. Se vede lipsa jucatorilor Rus, Hlistei si mai ales Dennis Man. Daca conducerea nu va face nimic concret de a aduce la echipa 2-3 jucatori cu experienta, o sa fie din ce in ce mai greu cu promovarea. Daca se accidenteaza Stratila sau Curtuius ,Manea oare Roli cu cine ii va inlocui. Poate si sigur conducerea nu vrea sa forteze promovarea . In orice caz , candidate sigure la promovare ,sunt Chindia, Juventus si Foresta apoi vin tare din urma Mioveniul si atentie, Valcea. Sa dea Dumnezeu ca , conducatorii sa accepte sa aduca acesti jucatori de care este nevoie si sa nu mearga la infinit numai pe juniori pt. ca mai asteptam inca nu stiu cati ani deacum inainte pt. Liga1. Daca nu vor sa inteleaga, asta este. La final, felicit baietii pt. aceasta victorie grea si le doresc numai victorii pe viitor. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. bossu asa zici de rus si hlistei de parca erau titulari incontestabili anu trecut . de botis de ce nu zici ? gligor se misca la fel de greoi ca botis insa … nu are plasamentul si experienta lui . avem nevoie de un fundas central bun , un mijlocas de creatie si unul pe stanga in locul lui andor pe viteza si promovam la pas

      0
      0
  2. Nelu, a fost din nou,un meci, din nou cu dureri de cap, in care in prima repriza am fost mult prea subtiri. Fara Stratila, Curtuius sau Petre sintem morti, dar, posibil,ei vor lua cartonase, sau Doamne fereste, mai pot avea traume, va fi greu, rezerve nu mai exista, ca UTA alunga gratis jucatori. Este ingrijorator jocul echipei, cu echipe modeste. Tanase, inconstient, a intrat „la rupere”,. Acelasi joc, nu are rost sa mai dezvolt. Din nou am jucat pe aparare, cu teama, fara pase, fara viziune, cu ocazii rare, In acest stil de joc, fara rezerve prevad un campionat sub cel de anul trecut. Nici din greseala, vreun utist under 21, 100& proprietate UTA nu e folosit. Asta avem, cu asta mergem mai departe, dar eu unul prevad si momente neplacute, cind dam de echipe cu oarece pretentii. Jucam inchis, la alibi,la smechhereala cu un atac bun, dar folosit doar pe contre, cu o aparare destul de sigura, dar fara grija unei pase, se trimite lunf, la „fie ce o fi” Valoarea reala a jucatorilor face rezultatele, nu tactica si jocul colectiv.

    0
    0
  3. Domnule Cosmin, nu ca sunt eu din Targoviste ,ca sa stiti eu inaintea Chindiei echipa mea de suflet este UTA. Dar uitati-va cati jucatori experimentati are Chindia, care au jucat si prin liga1 gen Ispas, Patru, Liviu Mihai, Cherchez, Honciu,Neagoe , Martac si pe langa au si un antrenor foarte , foarte bun care pregateste echipa foarte bine la antrenamente, punandu-i sa exerseze anumite faze de atac si aparare de mai multe ori pana cand ii iese si mai ales fac multe antrenamente de posesie a mingiei dintr-o atingere sau doua. Nu stiu ce se intampla la UTA. de a nu stapani posesia mingiei intre jucatori, jucandu-se haotic numai bubuite in fata la Stratila si Curtuius,evitandu-se constructia de la mijlocul terenului si asta datorita lipsei de valoare a mijlocasilor. La-i dat pe Man , pe Hlistei. pe Rus, adu domne jucatori capabili ,de ce o taraganesti asa la infinit , nu vezi ca echipa scartie

    0
    0
  4. Este evident victoria nu poate fi contestata chiar daca a venit greu, insa sunt de acord, lotul UT-ei este restrans numeric si chiar valoric,fara aplombul de tinerete si entuziasm nici nu stiu daca eram aici! Trebuie neaparat umblat la niste transferuri sa nu ne trezim tarziu ca si anul trecut,o sa vinA cumulul de galbene si chiar pot aparea accidentari inerente si atunci cum va arata echipa!? Felicitari ptr.cele 9 puncte care ne duc pe podim sper ca vom tine tot asa si vom invinge toti adversari prin tenacitate si mult mult aplomb de tinerete si entuziasm! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  5. Dupa aceasta partida putem doar sa ne bucuram de cele 3 puncte castigate , si astfel am incheiat cu maximum o saptamana excelenta . E greu…echipa se bazeaza pe aceeasi jucatori la fiecare meci , si aici sunt de acord …va fi foarte greu sa promovam fara intariri . Campionatul e foarte lung iar doar din tinerete si ambitie va fi dificil sa razbatem . Acum pana in iarna nu avem ce face …sper sa ramanem pe podium pana atunci , si la momentul cand se redeschid transferurile sa reusim si noi ceva . Sa ne pregatim cum trebuie pt deplasarea f grea la Sepsi , unde eu as fi multumit si cu un punct . HAIDE UTA !

    0
    0
  6. E clar avem mari probleme de exprimare dar nu e ceva nou din păcate Roly nu poate schimba modulul este jocul care îl stie. Ieri Gligor a confirmat ca e usor de depasit intr-un meci nu castigat nici un duel cu adversarul direct un mos Verdes care abia mai alerga, dar Roly nu o sa il scoată din echipa sa dea sansa la altul. Forza UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button