UTA Arad

Nagy: „Afumațiul ne-a chinuit, dar ne-am atins mini-obiectivul. Am avea nevoie de un lot mai competitiv”





UTA a primit o replică foarte bună din partea nou promovatei, CS Afumați. Ilfovenii l-au pus de multe ori la încercare pe Miron, dar e la fel de adevărat că au beneficiat și de un ajutor din partea brigăzii de arbitri.

La final, Roland Nagy a apreciat jocul adversarilor, dar și-a lăudat și proprii elevi. „Încheiem bine o săptămână plină, grea, cu 9 puncte. După un antrenament cu Pîncota și o victorie prețioasă la o formație Luceafărul aflată în revenire de formă, am dat peste o echipă necunoscută. Nu am putut afla multe detalii despre ea și ne-am trezit cu o formație preocupată de fotbal ce ne-a chinuit, dar, per ansamblu, sunt fericit că am luat punctele. Cei de la Afumați și-au jucat șansa, au arătat un fotbal plăcut, însă noi rămânem mulțumiți de realizarea mini-obiectivului: trei victorii din ultimele trei meciuri. Îmi felicit echipa pentru atitudine și dorință în condiții grele”, a precizat antrenorul „alb-roșilor”.

Pe de altă parte, tehnicianul arădenilor recunoaște că echipa sa are probleme în joc și de exprimare. „Avem o echipă tânără, un lot pe care-l luăm ca atare, angrenat în toate competițiile posibile pentru a crește. Suntem doar la mijlocul turului, sper să devenim un lot mai competitiv, cu o concurență pe măsură, mai aproape de ceea ce mi-am dorit încă de la începutul sezonului. Trebuie să ai jucătorii potriviți pentru un campionat de 38 de etape, altfel nu poți tinde la un obiectiv important. Apar accidentări, suspendări sau convocări la lotul de tineret, dar noi trebuie să rămânem mereu competitivi”, a adăugat Nagy.

Legat de convocări, se apropie ziua în care Adrian Petre va fi chemat la naționala Under 19 pentru turneul de calificare la „europene”, din Olanda. Atacantul de 18 ani a reușit azi al 9-lea gol stagional și e clar că-i va lipsi UTA-ei. „Își face datoria, e pe un drum bun. Și-a schimbat total gândirea și mentalitatea față de sezonul trecut și asta am observat încă de la pregătirea din vară și amicala. Indiferent că rămânea Man sau nu, era o concurență frumoasă între ei, benefică pentru echipă. Petre a intrat mereu cu realizări, dar va trebui să găsim soluții de înlocuire a sa când va pleca la lot”, a  comentat fostul mijlocaș.

FOTO: uta-arad.ro

5 comentarii

  1. trebuie adusi jucatori urgent, nu inteleg ce se asteapta, vor urma meciuri grele, Petre va fi la lot, vor aprea cumuluri de cartonase, suspendari si accidentari, iar banca de rezerve e foarte subtire….

    0
    0
  2. De la Dl Nagy citire : „sunt fericit că am luat punctele „… palida fericire. Cu Oradea, cu afumati ar fi fost necesare victorii fara emotii in ultimile 15 minite. Nagy nu analizeaza ce antreneaza el, ci ceea ce joaca altii. Un nou meci sub asteptari, dar greul…deacuma vine, veti vedea. Cum, sa mai vina suporterii la teren daca UTA joaca ca si azi ?

    0
    0
    1. Sa joace tot asa …dar sa se intoarca cu o victorie de la Sf.Gheorghe , si nimeni nu ar fi suparat . Va fi foarte greu ( dupa Brasov e cea mai grea deplasare in acest pana acum ) , dar cu atat vom fi mai satisfacuti daca echipa ne va face o bucurie

      0
      0
  3. Una este sa bati chinuit in deplasare, cu o echipa buna, cum ar fi la Sepsi, alta este sa te perpelesti acasa cu Afumati. Ma rog, daca, doar victoria, obtinuta oricum, multumeste pe unii, pai sa fie..multumiti. In secuime va fi mult mai greu, deja UTA are o diferenta in spatele unora, daca asta creste, adios ganduri de promovare, si e cam devreme sa ne pierdem si sperantele. Pina acum, sa fim cinstiti, cu contracandidatele (Brasov, Mioveni, Valcea) am jucat prost, nu prea am luat punctele, care valoreaza dublu. Nu va mai fi play off(out), asa ca UTA trebuie sa faca puncte albe pentru zile negre. Deocamdata UTA joaca un fotbal mai slab ca anul trecut, logic, dupa plecarile lui Botis,Rus, Hlistei, Man. Nici partea tehnica nu cere echipei un joc, care sa fie mai constructiv, mai pe atac, UTA se apara ( binisor), apoi incearca ,cu mingi lungi contre, dar adversarii s-au cam prins de jocul asta. Ar fi fost nevoie de intariri, dar, cu exceptia lui Andor nu s-a adus mai nimic.Nu vad progres la Burla, Jorza,Tanase,Costin, Covaci,Sthal si nici tineri valorosi nu mai avem, in spate, exceptie Petre, care curand va pleca..si el. La iarna va fi, probabil prea tarziu, chiar cu intariri, diferenta de locurile de promovare va fi prea mare. Dar, oare UTA chiar vrea promovarea ?. Eu unul nu sint chiar asa de sigur, una e vorba, alta e fapta,la UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button