Gloria LT Cermei

Aslău admite ziua mai slabă a echipei sale cu Pandurii, dar: „Avem capacitatea de a ne reveni până la derby”





Gloria Lunca Teuz Cermei a pierdut neașteptat primul meci al stagiunii. Pe terenul „lanternei roșii”, trupa „alb-roșie” pornea favorită, dar nu a mai fost echipa din primele trei runde.

Chiar și așa, remiza era la îndemâna ei, însă ghinionul nu a ocolit-o. „Sigur, așteptările noastre erau altele de la un meci cu ultima clasată, dar ne-am convins încă odată dacă mai era nevoie că nu sunt echipe slabe în această serie. Cei de la Pandurii II au și primit trei-patru jucători de la prima echipă, au fost și foarte motivați să spargă gheața și, trebuie să recunoaștem, ne-au prins într-o zi mai slabă. Poate s-a acumulat și o anumită oboseală la noi, dar chiar și așa puteam pleca cu un punct dacă nu area acea minge deviată. Dar, până la urmă, de aceea e frumos fotbalul, căci te ține în priză până la final și-ți oferă surprize când nu te aștepți. Uneori plăcute, alteori neplăcute, cum s-a întâmplat cu noi la Rovinari. I-am văzut pe băieți foarte supărați după meci, simți o anumită frustrare când pierzi la ultimul loc, dar acum nu mai avem ce face decât să ne revanșăm la meciul ce vine”, a menționat Mircea Aslău, tehnicianul Cermeiului.

În weekend, mai precis sâmbătă, pe Teuz vine liderul Național Sebiș. Echipa lui Cojocaru a fost performera rundei trecute cu un scor de tenis administrat Devei și victorii pe linie în acest sezon. „În primul rând, încercăm să eliminăm greșelile din jocul de vinerea trecută, deși a fost mai degrabă vorba despre o zi mai proastă pentru toți. Fața noastră este cu totul alta, avem destui fotbaliști experimentați care știu să treacă rapid peste astfel de momente negative și sunt sigur că vom arăta mult mai bine sâmbătă. Întâlnim formația de pe primul loc, cu mulți fotbaliști de valoare ce are un moral foarte bun, dar am rămas și noi pe podium și așa cum nu am fost invincibili înainte de etapa de la finalul săptămânii, tot așa avem argumentele noastre pentru un rezultat bun cu Sebișul. Cert este că ne așteaptă o serie de patru meciuri infernale, din care, însă, trebuie să strângem puncte”, a adăugat Aslău, care a început chiar în această dimineață ciclul săptămânal dinaintea confruntării cu Naționalul cu un prim antrenament în formula completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button