UTA Arad

Galeria, lângă UTA în deplasarea de la Sfântu Gheorghe





Echipa fanion a Aradului joacă sâmbătă dimineața în județul Covasna, în cadrul etapei cu numărul 9 al Ligii a II-a la Fotbal. Suporterii sună adunarea pentru deplasarea de aproape 500 de kilometri.

”Utiștii care vor să însoțească echipa la Sfântu Gheorghe o pot face cu autocarul. Plecarea va fi sâmbătă, 1 octombrie , la ora 01.00, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrieri se fac la numerele de telefon: 0756.321.485 sau 0724.295.140, sau pe pagina de facebook a Suporter Club UTA. Înscrierea este obligatorie!”, sună anunțul fanilor înainte de meciul Sepsi – UTA.

2 comentarii

  1. Avem meci greu la Sf. Gheorghe ,unde si un rezultat de egalitate este bun pana la urma. Bineanteles ca o victorie ar fi extraordinar in fata unei echipe greu de invins acasa mai ales ca vor juca cu o ambitie foarte mare imporiva unei echipe de mare traditie in fotbalul romanesc UTA. Sa speram ca va fi bine si jucatorii in forma maxima pt. as atinge obiectivul de a nu pierde la Sf. Gheorghe. Succes UTA. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
  2. De ce iti este frica, nu scapi !!! Trebuie sa se intample ceva in bine la UTA. ca asa nu se mai poate !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button